Πέτρος Φιλιππίδης: Πήγε να δει το γιο του στο θέατρο αλλά έφυγε άρον άρον

Όταν έγινε αντιληπτός από το κοινό, αποχώρησε για να μην αποδοκιμαστεί

Must Read

O Πέτρος Φιλιππίδης, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την καταδίκη του για δυο απόπειρες βιασμού και επέλεξε να πάει στο θέατρο για να δει το γιο του που συμμετέχει σε μια παράσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso ο Πέτρος Φιλιππίδης επισκέφθηκε μαζί με την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου το θέατρο της οδού Κυκλάδων, όπου παίζει ο γιος του, Δημήτρης Φιλιππίδης, στην παράσταση «Berlin Alexanderplatz».

Ωστόσο, όταν εκείνος και η σύζυγός του έγιναν αντιληπτοί από το κοινό, αποχώρησαν από το θέατρο πριν ξεκινήσει η παράσταση, πιθανότατα για να μην τους αποδοκιμάσουν.

Η είδηση, ότι βρέθηκε στο θέατρο κυκλοφόρησε μέσω Twitter από διάφορους λογαριασμούς, που αναφέρονταν, τόσο στην προσέλευσή του στην παράσταση, όσο και στην αποχώρησή του.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This