Ο Ρομπέρτο Καβάλι έγινε πατέρας για έκτη φορά σε ηλικία 82 ετών

Η μητέρα του γιου του, Σάντρα Νίλσον, είναι 38 ετών

Must Read

O Ρομπέρτο Καβάλι απέκτησε στα 82 του χρόνια το έκτο του παιδί, το οποίο έφερε στον κόσμο η τρίτη του σύντροφος, Σάντρα Νίλσον που είναι 38 ετών και υπήρξε Playmate.

«Η Σάντρα είναι μια χαρά, το ίδιο και το παιδί που γεννήθηκε πριν από μια εβδομάδα στη Φλωρεντία. Είναι πανέμορφος και συγκινήθηκα πολύ όταν το είδα μετά τη γέννησή του» δήλωσε στο ιταλικό περιοδικό Novella 2000 ο Ρομπέρτο Καβάλι.

Όπως αποκάλυψε ο 82χρονος σχεδιαστής που είναι σε σχέση αρκετά χρόνια με την Σουηδέζα σύντροφό του, ο γιος του θα πάρει το όνομα Τζιόρτζιο, το όνομα του πατέρα του σχεδιαστή τον οποίο σκότωσαν οι Ναζί λίγο πριν το τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.

«Το όνομα του θα είναι Τζιόρτζιο, όπως του παππού του, του πατέρα μου, τον οποίο οι Ναζί σκότωσαν στη σφαγή της Καβρίλια όταν ήμουν τεσσάρων ετών» είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός σχεδιαστής.

Ο Ρομπέρτο Καβάλι απέκτησε τα πρώτα δύο παιδιά του, τον Τομάζο και την Κριστίνα, από τον γάμο, το 1964, με την Σιλβανέλα Τζιανόνι με την οποία χώρισε 10 χρόνια αργότερα.

Επόμενη σύζυγος του Ρομπέρτο Καβάλι έγινε το 1980 η Αυστριακή σχεδιάστρια μόδας, Έυα Μαρία Ντούρινγκερ, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά, τον Ρόμπερτ, τη Ρακέλε και τον Ντανιέλε. Το ζευγάρι χώρισε το 2010 και από το 2014 ο Ρομπέρτο Καβάλι είναι σε σχέση με την Σάντρα Νίλσον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This