Το ‘πε και το ‘κανε: H Πάολα δώρισε τα χρήματα που υποσχέθηκε στους τραυματίες της ΜΕΘ

Οικονομική βοήθεια ωστόσο σε αυτές στις οικογένειες δεν πρόσφερε μόνο η τραγουδίστρια, αλλά και το νυχτερινό κέντρο στο οποίο η ίδια εμφανίζεται

Must Read

Όταν η Πάολα βγήκε στην πίστα τέσσερις ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, ανακοίνωσε πως τα χρήματα που πήρε από αυτή την εμφάνισή της θα τα δωρίσει στους τραυματίες που βρίσκονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σε δημόσια τοποθέτησή του ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας είπε πως κανένας από το περιβάλλον της τραγουδίστριας και του νυχτερινού κέντρου δεν επικοινώνησε μαζί του ή με κάποιο άλλο μέλος της διοίκησης για αυτή τη δωρεά, ενώ το περιβάλλον της Πάολα είχε απαντήσει πως έχει αναθέσει ήδη την υπόθεση σε κάποιον δικηγόρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μετά από επικοινωνία με το στενό περιβάλλον της Πάολα ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε πως οι οικογένειες των έξι τραυματιών της μονάδας εντατικής θεραπείας έχουν πάρει τα χρήματα από την αρχή της εβδομάδας.

Οικονομική βοήθεια ωστόσο σε αυτές στις οικογένειες δεν πρόσφερε μόνο η τραγουδίστρια, αλλά και το νυχτερινό κέντρο στο οποίο η ίδια εμφανίζεται.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This