Μπο για Μάριο Πρίαμο: «Θα μπορούσε να το σκεφτεί όταν μου έλεγε ότι θα προσέχει την κοπέλα μου»

«Δεν είναι η δουλειά μου να συγχωρώ»

Must Read

Για τα όσα έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο διάστημα στο Survivor μίλησε ο Μπο στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», δεδομένου ότι υπήρξε παίκτης του reality επιβίωσης στο παρελθόν και γνωρίζει προσωπικά πολλούς από τους παίκτες.

Αρχικά αναφέρθηκε στην αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα και για τις τελευταίες αποκαλύψεις του Ατζούν σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, ενώ σχολίασε και την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Δείτε επίσης: Η αντίδραση της Ασημίνας και της Δαλάκα μετά τα αποκαλυπτήρια του Ατζούν

«Η Δαλάκα και η Ασημίνα αδίκως έφυγαν από το παιχνίδι, αλλά δεν είναι το μόνο άδικο που βλέπουμε εκεί. Είδαμε τι έγινε και με τον Σχίζα, γενικά γίνονται διάφορα. Όλα αυτά είναι φθηνά, είναι ένα παιχνίδι που έχει ξεφύγει από τα όρια της λογικής, της ηθικής και δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Μπράβο στον Στάθη που έφυγε για λόγους ηθικής και όλα αυτά που είπε», τόνισε.

Όσον αφορά την συμπεριφορά της Ελευθερίας Ελευθερίου, ο γνωστός τραγουδιστής εκτιμά πως: «Δεν το χειρίζεται πολύ καλά. Θα έπρεπε να το διαχειριστεί λίγο πιο ψύχραιμα».

Στην ερώτηση πως βλέπει τον «ζεν πρεμιέ» Μάριο Πρίαμο, ο Μπο δήλωσε πως: «Τον Μάριο δεν τον βλέπω καθόλου και τελειώνω εκεί με τον συγκεκριμένο.

Αναφορικά με την Καρολίνα και την «σχέση» της με τον Μάριο, επισήμανε πως: «Δεν έχω πετύχει την Καρολίνα έξω. Δεν έχω τιμωρήσει κάποιον για να τον συγχωρήσω. Δεν είναι η δουλειά μου να συγχωρώ, ούτε να κατακρίνω, όλα είναι επιλογές. Δεν είχα λόγο να το κάνω με τη Καρολίνα, με τον Μάριο ακόμα λιγότερο. Δεν έχω κάτι να πω μαζί του, ούτε έχει κάτι να μου πει».

«Να μου ζητήσει συγγνώμη; Θα μπορούσε να το σκεφτεί δυο μέρες πριν όταν μου έλεγε ότι θα προσέχει την κοπέλα μου. Να τον δω και να τσαντιστώ; Δεν μου χρειάζεται, δεν θέλω να χαλάω τη ζαχαρένια μου. Δεν ήμασταν κολλητοί, γνωστοί ήμασταν»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This