Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Στις σχέσεις συμβαίνουν κι αυτά που είχαν συμβεί»

«Με στηρίζει και με βοηθάει και είμαστε καλά» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής

Must Read

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» στα backstage της φωτογράφησης που έκανε μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Θάνο Πετρέλη καθώς οι τρεις τους θα εμφανίζονται μαζί σε ένα νέο σχήμα νυχτερινού κέντρου για τους επόμενους δυο με τρεις μήνες. Στο πλευρό του ήταν και η σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, στην περίοδο που δεν τον έπαιζαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και σκέφτηκε να παρατήσει το τραγούδι αλλά και τα όσα συνέβησαν με τη σύντροφό του και έγιναν γνωστά στην κοινή γνώμη.

«Από τον εαυτό μου είμαι ικανοποιημένος γιατί πήρε όσα πρόσφερα. Είμαι από τους καλλιτέχνες που θέλω να ζω κιόλας, δεν με ενδιαφέρει μόνο αυτό», είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Στη συνέχεια ο ταλαντούχος ερμηνευτής αναφέρθηκε και στην περίοδο που σκέφτηκε να βάλει τέλος στην καριέρα του αποκαλύπτοντας: «Μια περίοδο που τα media δεν με έπαιζαν, ούτε η τηλεόραση ούτε τίποτα. Οπότε εκεί έφτασε και σε ένα σημείο που σκέφτηκα να τα παρατήσω».

Κλείνοντας, ο Θέμης Αδαμαντίδης αναφέρθηκε και στην έκταση που είχε πάρει η υπόθεσή με την σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, λέγοντας: «Με στηρίζει και με βοηθάει και είμαστε καλά. Με πείραξε που πήρε τόσο έκταση το θέμα με την Βαρβάρα, αλλά συμβαίνουν κι αυτά κάποιες φορές. Στις σχέσεις και στους δεσμούς θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα όπως είναι».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This