O Mπο είναι ξανά ερωτευμένος: Aυτή είναι η νέα του σύντροφος

Την λένε Μαρία και είναι από τη Θεσσαλονίκη

Must Read

Όπως φαίνεται ο Μπο, ξεπέρασε το χωρισμό του με την Καρολίνα Καλύβα, η οποία μπήκε στο Survivor και τον απάτησε με τον φίλο του Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, καθώς χθες βράδυ φωτογραφήθηκε αγκαλιά με μια μελαχρινή κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, τη Μαρία.

Χθες το βράδυ λοιπόν, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, βρέθηκε σε μια φιλική παρέα σε ένα εστιατόριο και εκεί ήταν ο Χρήστος Δάντης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Μπο και η εν λόγω κοπέλα η οποία συνόδευε τον Μπο και μάλιστα όταν βγάλανε μια κοινή φωτογραφία εκείνος την αγκάλιασε τρυφερά.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο πάνελ, το κλίμα μεταξύ τους είναι καλό και όπως όλα δείχνουν ο ράπερ έκανε το πρώτο βήμα να ξεπεράσει την προηγούμενη σχέση του. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, σχολίασαν ότι ο Μπο στα 50 του χρόνια είναι πολύ ωραίος και έχει πολλές κατακτήσεις ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε χαριτολογώντας πως καλό είναι να μην αναφέρονται σε ηλικίες γιατί δεν τους παίρνει.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This