Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε ποια θα είναι η μοναδική αισθητική επέμβαση που θα κάνει

Και επίσης εξήγησε για ποιο λόγο ακόμη δεν έχει πειράξει τίποτα στο πρόσωπό της

Must Read

Η Βίκυ Καγιά έδωσε μια συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και αποκάλυψε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί σε καμια αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό της, ωστόσο είπε τι θα έκανε στο μέλλον ώστε να διώξει από πάνω της τα σημάδια του χρόνου μια κι έξω.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια εξήγησε επίσης πως δεν θέλει να μπλέκεται σε κουτσομπολιά γι αυτό και πλέον αποφεύγει να σχολιάζει τι λέει ο καθένας για εκείνη καθώς όπως τόνισε “ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει” και δεν την ενδιαφέρει να μιλήσει για αυτό.

«Θα είμαι με τις ρυτίδες και θα σας κάνω έξαλλες. Μου αρέσει να βλέπω το πρόσωπό μου να μεγαλώνει. Είναι κάτι προσωπικό, δεν έχει να κάνει με τους πλαστικούς χειρουργούς, ούτε με αυτούς που τα κάνουν. Δεν μου αρέσουν τα υπερβολικά πράγματα να βλέπω ούτε το προτείνω.

Διατηρώ πάρα πολύ καλά την επιδερμίδα μου με δερματολόγο. Μου κάνει πολλές ενυδατώσεις, μεσοθεραπείες. Έχω περάσει ακμή με σημαδάκια που έχουν μείνει. Οπότε αν την επιδερμίδα την κρατάς ενυδατωμένη και χαρούμενη, για κάποιο λόγο φαίνεται νεανικό το δέρμα. Αυτό που σκεφτόμουν εγώ είναι μια και καλή να κάνω λίφτινγκ, να γίνω μια θεά», εξομολογήθηκε η Βίκυ Καγιά.

Όσον αφορά τη γυμναστική που ακολουθεί η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε: «Κάνω pilates, yoga. Τρώω τα πάντα. Έτσι είναι και η μαμά μου, έτσι είναι το σκαρί μας. Τώρα θα κάνω μυϊκή ενδυνάμωση, λίγο βάρη.» 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This