«Εγώ ζω, ο καρκίνος πέθανε!» – Εξομολογήσεις ζωής από celebrity Ελληνίδες

Must Read

Με λαμπρότητα, συγκίνηση, πλήθος γνωστών προσωπικοτήτων και ηχηρές εξομολογήσεις ζωής από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, τη Βάσια Τριφύλλη, τη Μαρία Ιωαννίδου και τη Ρεγγίνα Μακέδου ολοκληρώθηκε το πρώτο διεθνές τριήμερο συνέδριο Permanent make up και Medical Tattoo στην Ελλάδα, με τίτλο «Mega PMU Congress», το οποίο οργάνωσε η international master of permanent make up και δασκάλα Πέγκυ Κύρκου.

Εκατοντάδες experts από όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, «πλημμυρίζοντας» γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέες μεθόδους στον τομέα του medical tattoo και να παρακολουθήσουν ιστορίες γυναικών που πέρασαν καρκίνο ή είχαν κάποιο ατύχημα, οι οποίες μπόρεσαν με τη βοήθεια του ιατρικού τατουάζ και του μόνιμου makeup να «γιατρέψουν» τα σημάδια τους σε ό,τι αφορά το αισθητικό κομμάτι.

Συγκλονιστικές ήταν οι εξομολογήσεις τόσο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία αφηγήθηκε την περιπέτειά της στέλνοντας προς πάσα κατεύθυνση ηχηρά μηνύματα αισιοδοξίας και δύναμης, όσο και της Βάσιας Τριφύλλη και της Μαρίας Ιωαννίδου, που κατέθεσαν τις εμπειρίες τους ως survivors από τον καρκίνο του μαστού.

Η Βάσια Τριφύλλη, με το γνωστό χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό της, καταχειροκροτήθηκε με όσα εξομολογήθηκε: «Ας πούμε ότι είμαι μία πρώην καρκινοπαθής. Μεγάλη κουβέντα δεν λέω, μεγάλη μπουκιά τρώω. Γιατί ο καρκίνος είναι και μ@@@κας. Μπορεί να πει, α με κοροϊδεύει η Τριφύλλη, κάτσε να κάνω μία βόλτα ξανά από εκεί» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Ακρως συγκινητική ήταν η στιγμή που η Πέγκυ Κύρκου κάλεσε στη σκηνή τη Μαρία Ιωαννίδου, η οποία έδειξε περίτρανα το μακό μπλουζάκι της, το οποίο έγραφε το δικό της σύνθημα: «Εγώ ζω, ο καρκίνος πέθανε!» Τέλος, ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμμετοχή (μέσω Skype) στο «Mega PMU Congress» και της Ρεγγίνας Μακέδου, η οποία υπεβλήθη πριν από μερικούς μήνες σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Μετά το τέλος του συνεδρίου ακολούθησε ένα λαμπερό πάρτι, όπου οι παρευρισκόμενοι, ανάμεσά τους και πολλοί celebrities όπως οι Βρισηίδα Ανδριώτου, Πάνος Καλίδης, Λεάννα Μάρκογλου, Ιάσονας Παπαματθαίου, Ασπα, Βασίλης Δήμας, Χρίστος Αντωνιάδης, Κυριάκος Κυανός, γλέντησαν αλά ελληνικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This