Σαν σήμερα πέθανε ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος-Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ

'Ενα μοντάζ από τις καλύτερες ταινίες στις οποίες συμμετείχε ο ηθοποιός

Must Read

Σαν σήμερα στις 13 Απριλίου 1984, έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος.

Η εταιρεία παραγωγής «Φίνος Φιλμς» με την οποία συνεργάστηκε ο αείμνηστος ηθοποιός, ανέβασε ένα βίντεο αφιέρωμα στον επίσημο λογαριασμό της για να τον τιμήσει καθώς σήμερα κλείνει 39 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης γράφει:

«Οι ατάκες του Διονύση Παπαγιαννόπουλου ίσως είναι οι πιο δημοφιλείς της ελληνικής κινηματογραφίας, με τα “αμέρικαν μπαρ” και “χούφτωστην” να αναπαράγονται στην καθημερινότητα λες και γράφτηκαν χτες. Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι Έλληνες ηθοποιοί που κατάφεραν να εισχωρήσουν τόσο βαθιά στις καρδιές του κοινού, παραμένοντας άθικτοι στη συνείδησή τους για έξι δεκαετίες.

Σήμερα θυμόμαστε τον ασυναγώνιστο “Νιόνιο”, που έφυγε σαν σήμερα το 1984, μέσα από αλησμόνητες στιγμές του στις ταινίες “Ο Γόης”, “Κάτι Κουρασμένα Παληκάρια”, “Φωνάζει ο Κλέφτης”, “Δεσποινίς Διευθυντής”, “Η Βίλλα των Οργίων”, “Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο”, “Τζένη Τζένη”, “Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια”, “Γαμπρός απ’το Λονδίνο” και “Υπάρχει και Φιλότιμο”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This