Yποψίες για χωρισμό: Τι συμβαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ;

Λέγεται πως έχουν αποφασίσει να χωρίσουν αλλά δεν το ανακοινώνουν ακόμη λόγω της επικείμενης στέψης του Καρόλου

Must Read

Στις αρχές Μαΐου θα γίνει η στέψη του Βασιλιά Καρόλου, στην οποία θα παραβρεθεί ο γιος του πρίγκιπας Χάρι, αλλά χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, η οποία θα παραμείνει στην Καλιφόρνια μαζί με τα παιδιά τους όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Μπάκινγχαμ.

Οπως ήταν αναμενόμενο το γεγονός ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα συνοδεύει τον πρίγκιπα Χάρι στην τελετή της Στέψης του πατέρα του άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με πολλούς να λένε ότι το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει και ότι θα το ανακοινώσουν μάλιστα σύντομα.

Το “In Touch Weekly” έγραψε πως οι δυο τους έχουν αποφασίσει ήδη να πάρουν διαζύγιο και αργούν να το δημοσιοποιήσουν για τον λόγο ότι θέλουν πρώτα να γίνει η τελετή της Στέψης του Καρόλου ώστε να μην πάρουν -ακόμα μια φορά- τη δόξα πάνω τους.

epa09993304 Meghan Markle (L), the Duchess of Sussex, and Prince Harry, The Duke of Sussex arrive for the National Service of Thanksgiving as part of the celebrations of Platinum Jubilee of Queen Elizabeth II, at St Paul’s Cathedral in London, Britain, 03 June 2022. Queen Elizabeth II will not be attending the service after experiencing ‘discomfort’. The service celebrates the Queen’s Platinum Jubilee, marking the 70th anniversary of her accession to the throne on 06 February 1952. EPA/NEIL HALL

Ο λόγος είναι πως η πρώην ηθοποιός νιώθει ότι εξαιτίας του βιβλίου του συζύγου της με τίτλο “Spare” έχασε τη δυνατότητα να κερδίσει εκατομμύρια δολάρια και ότι η αποκάλυψη του Χάρι πως έκανε χρήση ουσιών αποδυνάμωσε ή ακόμα και εξαφάνισε την ευκαιρία να ασχοληθούν με την πολιτική. Έτσι, αφού δεν είδε την καριέρα της να απογειώνεται και ενώ αντίστοιχα βλέπει τη δημοτικότητά τους να πέφτει στα τάρταρα θέλει να τον χωρίσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι δεν έχει πραγματοποιήσει κοινή δημόσια εμφάνιση μετά και την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ τους για το Netflix.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This