Μάνος Θεοφίλου: «Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς»

«Του είπαμε ότι είναι υιοθετημένος απ' όταν είπε τις πρώτες του λέξεις» είπε η Χαρούλα Αλεξίου

Must Read

Η Χάρις Αλεξίου και ο γιος της Μάνος Θεοφίλου, έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στην ελληνική έκδοση του περιοδικού Vogue και μίλησαν για την γονεϊκότητα και την υιοθεσία η οποία θα κυκλοφορήσει στο τεύχος Μαΐου το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Μάνος Θεοφίλου εξομολογήθηκε πως δεν τον ενδιαφέρει να ψάξει τους βιολογικούς του γονείς καθώς έχει λάβει όλη την αγάπη του κόσμου, ενώ τόνισε τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του πως έμαθε το ότι είναι υιοθετημένος από πάρα πολύ μικρή ηλικία.

Η Χάρις Αλεξίου είπε για την υιοθεσία του γιου της: «Δεν είναι η στιγμή που το αποφασίζεις, είναι η στιγμή που ανοίγει ο ουρανός και έρχεται. Η στιγμή που σε ακούει ο Θεός για να έρθει ένα παιδί στον δρόμο σου με τον όποιο τρόπο. Κι γι’ αυτό το παιδί θεωρώ ότι άνοιξε ο ουρανός και ήρθε στον δρόμο μου. Μπήκε στο φως στη ζωή μου με τον ερχομό του γιου μου».

Στη συνέχεια, ο Μάνος Θεοφίλου ανέφερε: «Θεωρώ ότι για μένα ήταν “σαν να μου έκατσε το τζόκερ”, κατά κάποιον τρόπο. Από τότε που έχω αναμνήσεις, γνωρίζω ότι είμαι υιοθετημένος. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς, έχω όλη την αγάπη της γης, τι παραπάνω να ζητήσω;».

«Είναι μία παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας αυτό, ότι υπάρχουν πολλά μυστικά και ταμπού που δεν έχουν ειπωθεί και τα παιδιά δεν γνωρίζουν. Και αυτό είναι κάτι που τα παιδιά δεν γνωρίζουν, και αυτό τα οδηγεί να θέλουν να ψάξουν και να μάθουν. Ότι δεν τους δίνεται απλόχερα η ειλικρίνεια» δήλωσε στη συνέντευξη, η Χάρις Αλεξίου, επισημαίνοντας πως στον Μάνο Θεοφίλου είπαν ότι είναι υιοθετημένος «από όταν άρχισε να λέει τις πρώτες του λέξεις».

https://www.youtube.com/watch?v=yHKVX6S4WRI&t=1s

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This