Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: «Δεν κρύβω κάτι από τη σχέση μου, είμαι ευτυχισμένη»

«Σημασία έχει η αγάπη, με ενδιαφέρει να παίρνω συνέχεια αγάπη, κάθε μέρα» πρόσθεσε η ηθοποιός

Must Read

Η Βίκυ Κάβουρα έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της, στις απογοητεύσεις που έχει βιώσει στα επαγγελματικά της, στους ανθρώπους που έχει δίπλα της αλλά και στη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Γιώργο Τζαβέλλα.

«Είμαι ευαίσθητη. Ενώ είμαι πολύ δυναμικός άνθρωπος, με πιάνουν οι ευαισθησίες μου και δεν μου αρέσει αυτό. Θα με προτιμούσα να είμαι πάντα σκληρή. Έχει τύχει 2-3 φορές να κλάψω μέσα στο αυτοκίνητο λόγω δουλειάς. Θυμάμαι μια φορά που είχα πιεστεί από έναν σκηνοθέτη, μπήκα μέσα στο αμάξι, έκλαψα αλλά μετά, την επόμενη μέρα ένιωθα πολύ πιο δυνατή» είπα αρχικά για τον χαρακτήρα της και πως αντιμετωπίζει τα πράγματα.




«Έχει τύχει να με απορρίψουν με έντονο τρόπο. Δεν μπορώ να πω ότι αυτό δεν με ρίχνει ή ότι δε χάνω την αυτοπεποίθησή μου ως ηθοποιός αλλά, την ξαναβρίσκω. Συνήθως όποιος νιώθει ότι έχει δύναμη, προσπαθεί να πατήσει τον πιο αδύναμο κι εγώ έχω υπάρξει πολλά χρόνια αδύναμη, ανυπεράσπιστη» τόνισε για το πως αντιμετωπίζει την απόρριψη.

«Η ζωή είναι δύσκολη. Κάποιοι άνθρωποι νομίζουν ότι κάποιοι άλλοι έχουν ασυλία. Μου στέλνουν στο instagram, “τι ανάγκη έχεις εσύ που τα έχεις όλα”. Προσπαθώ για όλα, προσπαθώ γι΄ αυτά που θέλω κάθε μέρα. Έχω περάσει πολλές ευαίσθητες φάσεις στη ζωή μου. Με βλέπω πιο μικρή και θέλω να μου χαϊδέψω τα μαλλάκια. Έχω παλέψει πάρα πολύ στη ζωή μου. Ποτέ δεν ήταν εύκολη η ζωή μου. Οι γονείς μου είναι δυο γλυκύτατοι άνθρωποι. Με λατρεύουν και τους λατρεύω αλλά δε τους βάζω στα δικά μου προβλήματα, από πολύ μικρή», ανέφερε η Βίκυ Κάβουρα.

«Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο επάγγελμα. Έχουν υπάρξει στιγμές που σκεφτόμουν πως θα βγει ο μήνας. Τα χρήματα για μένα, έχουν δεύτερη-τρίτη σημασία. Σημασία έχει η αγάπη. Με αυτή γεμίζει. Το οικονομικό δεν είναι κριτήριο επιλογής ούτε για φίλο, ούτε για σύντροφο, ούτε για τίποτα. Την ασφάλεια την αναζητώ 100% και πολλές φορές ίσως και να την απαιτώ και να γίνομαι κουραστική από αυτό. Τρέφομαι από την αγάπη, δεν με ενδιαφέρει το φαγητό και το νερό. Με ενδιαφέρει να παίρνω συνέχεια αγάπη, κάθε μέρα» εξήγησε.




Τέλος, η Βίκυ Κάβουρα επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα: «Το ότι δημοσιοποίησα τη σχέση μου μέσα από το Instagram σημαίνει ότι δεν κρύβω κάτι αλλά δεν θα το συζητήσουμε κιόλας. Ότι ήταν να πω το είπα μέσα από αυτή την ανάρτηση. Είμαι ευτυχισμένη».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This