Η «καυτή» Κατερίνα Βαγκάνσια είναι το νέο αμόρε του τράπερ Snik

Η συνύπαρξη σε «Style Me Up», «Love Island» και παραλίγο στο «GNTM» με την πρώην Ηλιάνα

Must Read

Επαγγελματίας παίκτρια reality είναι η νέα σύντροφος του Snik. Μάλιστα, η Κατερίνα Βαγκάνσια, όπως ονομάζεται η φρέσκια, «καυτή» κατάκτηση του «μοντελοπνίχτη» τράπερ, είχε συναντηθεί τηλεοπτικά σε δύο από τις εκπομπές που είχε πάρει μέρος με την πιο διάσημη πρώην του, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς ήταν εκείνη που τις παρουσίαζε!

Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Eνας κύκλος είναι τελικά οι σχέσεις στην εγχώρια showbiz. Μόλις έναν μήνα μετά τον χωρισμό του από το μοντέλο Γιώτα Ιωαννίδου, ο Snik πρόλαβε και την… αντικατέστησε, προχωρώντας αμέσως στην προσωπική του ζωή. Η επιλογή του προήλθε πάλι από τον χώρο του μόντελινγκ, αφού η Κατερίνα Βαγκάνσια έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα σε στούντιο φωτογράφισης.

Ο τράπερ Snik

Φυσικά, όπως κάθε μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και η συγκεκριμένη δοκίμασε αρχικά τις δυνάμεις της στο «GNTM 3» του Star, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τη φάση του bootcamp. Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε μόλις φύγει από την επιτροπή του εν λόγω σόου, κάνοντας εκείνη τη σεζόν (ενώ ήταν ακόμη σε σχέση με τον Snik) δική της εκπομπή στον Alpha, το «Pop Up». Σε διαφορετική περίπτωση θα μιλούσαμε σήμερα για… τρεις στις τρεις τηλεοπτικές συναντήσεις της πρώην του τράπερ με τη νυν.

Η Κατερίνα Βαγκάνσια με καυτά εσώρουχα

Μετά το «Greece’s Next Top Model», η Κατερίνα Βαγκάνσια διαγωνίστηκε σε θέματα στιλ στο reality μόδας του Open «Style Me Up», το οποίο παρουσίασε για μία σεζόν η Ηλιάνα, ενώ αργότερα δήλωσε παρουσία και στο άκρως προκλητικό «Love Island», το οποίο γυρίστηκε στα Κανάρια Νησιά, πάλι με οικοδέσποινα την Παπαγεωργίου, αλλά σημείωσε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης και ολοκληρώθηκε άδοξα. Παρουσιάζοντας τότε τον εαυτό της, η 25χρονη εκρηκτική παίκτρια του reality σχέσεων είχε δηλώσει μπαργούμαν και μοντέλο.

Η ίδια κατάγεται από την Αθήνα, έχει τέσσερα αδέρφια και άρχισε να ζει μόνη της στα 17 της χρόνια. Κατά την είσοδό της στο «Love Island» είχε δηλώσει ότι είναι πολύ αυθόρμητη και δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματα και τη γνώμη της, προσθέτοντας πως την ελκύουν τα δραστήρια αγόρια με αίσθηση του χιούμορ. Οσο για τον λόγο που πήρε μέρος, ήταν επειδή το θεωρούσε κορυφαία επιλογή στην τρέχουσα φάση της ζωής της και ανυπομονούσε για νέες γνωριμίες.

Την πιο ενδιαφέρουσα γνωριμία, ωστόσο, η Κατερίνα την έκανε φέτος, πριν από έναν μήνα, όταν μπήκε στη ζωή της ο Snik. Η σχέση τους εξελίχτηκε γρήγορα, με τους δυο τους να συμβιώνουν ήδη κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι του τράπερ στα βόρεια προάστια. Για να δούμε για πόσο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This