Τομ Κρουζ & Σακίρα μαζί στο Grand Prix της F1 του Μαϊάμι: Φούντωσαν οι φήμες ότι είναι ζευγάρι

Είναι ο ηθοποιός ο νέος σύντροφός της τραγουδίστριας;

Must Read

H Σακίρα μετά το χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ ζει πλέον μόνιμα στο Μαϊάμι μαζί με τους δυο γιους της, Μίλαν και Σάσα, ενώ ο ποδοσφαιριστής ταξιδεύει στις ΗΠΑ για να περνάει λίγες ημέρες με τα παιδιά του κάθε μήνα και δημοσιεύματα γράφουν ότι αναζητεί κατοικία κοντά σε αυτή της πρώην συντρόφου του για να διευκολύνει τις επαφές μαζί τους.

  • Από την Έλενα Φάκου

Δυστυχώς στην πρώτη τους συνάντηση μετά το χωρισμό, ο αδερφός της Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ πιάστηκαν στα χέρια και για να τους χωρίσουν χρειάστηκε να κληθεί η αστυνομία. Ο αδερφός της τραγουδίστριας λέγεται ότι μπήκε στη μέση για να προστατεύσει την τραγουδίστρια από την οργή του πρώην ποδοσφαιριστή.

Ένα μήνα όμως μετά τη μετακόμισή της στο Μαϊάμι, η Κολομβιανή ποπ σταρ βρέθηκε στο Grand Prix της Formula 1 μαζί με το γιο της Μίλαν και ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να συνομιλεί με τον Τομ Κρουζ γεγονός που πυροδότησε αμέσως τις φήμες για μεταξύ τους ειδύλλιο όπως έγραψε η Daily Mail.

To αμέσως προηγούμενο βράδυ η Σακίρα, έλαβε το βραβείο “Γυναίκα της Χρονιάς” στα βραβεία Billboard’s, “Women in Latin Music Awards” σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Watsco Center στο Μαϊάμι.

Κατά την παραλαβή του βραβείου της η Σακίρα είπε: “Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας που δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον. Αγαπά ή αποδέχεται τον εαυτό της όπως είναι. Η αναζήτηση του άλλου αντικαθίσταται από την αναζήτηση του εαυτού μας. Η επιθυμία να είσαι τέλειος αντικαθίσταται από την επιθυμία να είσαι αυθεντικός” με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

“Είναι μια χρονιά κατά την οποία συνειδητοποίησα ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο δυνατές από ότι νομίζουμε. Είμαστε πιο γενναίες από ότι νομίζουμε. Επίσης, πιο ανεξάρτητες από ότι μας έμαθαν να είμαστε. Ποια γυναίκα δεν έχει περάσει την εμπειρία ν΄αναζητά την προσοχή, τη στοργή ή την έγκριση από τους άλλους και να ξεχνάει τον εαυτό της, Μου έχει συμβεί αυτό”, συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This