Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Το σχόλιο για την Αντονέλα Ροκούζο που δεν περίμενε κανείς να έρχεται

Κι όμως, η σύντροφος του Ρονάλντο αποθέωσε την σύζυγο του Μέσι

Must Read

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Οι γυναίκες τους πάλι, δεν είναι καν φίλες.

  • Από την Έλενα Φάκου

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι να βρίσκονται πλέον στη δύση της τεράστιας καριέρας που έκαναν και οι δύο, ωστόσο ακόμη απασχολούν τόσο με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις και τις επαγγελματικές τους επιλογές όσο και με την προσωπική τους ζωή.

Πρόκειται για δυο άνδρες με εντελώς διαφορετικό lifestyle: Aπό τη μία ο προκλητικός Πορτογάλος με την ζωή μέσα στην πολυτέλεια που διαφημίζει τα super cars του, το ιδιωτικό του jet και η σύντροφός του γυρίζει reality για τη ζωή της που προβάλλεται στο Netflix και από την άλλη ο Αργεντίνος που κάνει μια ήσυχη οικογενειακή ζωή χωρίς να προβάλει προς τα έξω τα υλικά αγαθά που του εξασφαλίζουν τα τεράστια ποδοσφαιρικά του συμβόλαια.

Όσο για την σύζυγο του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούζο και τη σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, δεν έχουν καμια σχέση σαν role models. H Aντονέλα μεγαλώνει τα τρία παιδιά της χωρίς να κάνει επίδειξη πλούτου και η Τζορτζίνα μεγαλώνει τα πέντε δικά της φλεξάροντας μόνιμα και προκαλώντας την κοινή γνώμη.

Ο Λιονέλ Μέσι, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος αθλητής στον κόσμο στα Laureus World Sports Awards 2023 και βρέθηκε εκεί μαζί με τη σύζυγό του, η οποία ήταν εκθαμβωτική. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Παρίσι με την Αντονέλα να επιλέγει ένα βραδινό μαύρο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη.

H Αντονέλα δημοσίευσε φωτογραφίες από την εκδήλωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα likes κοντεύουν τα 3 εκατομμύρια. Το σχόλιο όμως που ξεχώρισε, ήταν αυτό της Τζορτζίνα, η οποία έγραψε “Υπέροχη”, κάτι που δε συνηθίζει να κάνει, καθώς ούτε οι ίδιες, ούτε οι σύντροφοί τους μας έχουν συνηθίσει να ανταλλάσουν φιλοφρονήσεις.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This