Ιάσονας Παπαδάκης: «Ο πατέρας μου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το Καλημέρα Ελλάδα»

«Ούτε αυτός νομίζω ότι ξέρει τι ακριβώς θα γίνει του χρόνου» πρόσθεσε

Must Read

O Γιώργος Παπαδάκης, έχει δυο γιους, τον Φοίβο Παπαδάκη και τον Ιάσονα Παπαδάκη. Ο Ιάσονας Παπαδάκης, έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε στην μακροχρόνια διαδρομή του πατέρα του στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 ενώ σχολίασε και τη συμμετοχή του αδερφού του στο J2US.





«Θα μπορούσε να συνεχίσει στο Καλημέρα Ελλάδα όταν θα αποχωρήσει ο πατέρας μας, όσον αφορά τις δυνατότητες. Τώρα, άμα θελήσει να αφήσει αυτή την εκπομπή χωρίς το όνομα Παπαδάκης να πρέπει να είναι κολλημένο, είναι δική του επιλογή. Εγώ πιστεύω πως ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει του χρόνου, ο πατέρας μου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να υπάρχει το Καλημέρα Ελλάδα στην καθημερινότητα του. Ακόμα κι ας είναι σε μια πιο συμβουλευτική θέση αλλά να πω την αλήθεια ούτε αυτός νομίζω ότι ξέρει τι ακριβώς θα γίνει του χρόνου» είπε αρχικά ο Ιάσονας Παπαδάκης.

 «Δεν έχω θέμα να με συνδυάζουν με τον πατέρα μου. Δηλαδή σαν κομπλιμέντο το παίρνω γιατί αν μου πει κάποιος ότι είμαι σαν τον πατέρα μου… θα μπορούσα να είμαι σαν κάποιους πολύ χειρότερους. Άρα δεν έχω θέμα» είπε στη συνέχεια.

«Τον χαίρομαι πραγματικά πολύ τον Φοίβο στο J2US. Επειδή όπως το έχετε καταλάβει κιόλας, δεν το λέω κρυφό, ο Φοίβος έχει μια αυστηρότητα στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του η οποία σπάει εντελώς όταν βγαίνει στη σκηνή. Ότι θα έχει καλή πορεία, το περίμενα επειδή είναι ωραίο παιδί ο Φοίβος και έχει ένα ταλέντο στο τραγούδι και αυτός. Τον βλέπω και νικητή του J2US αλλά δίνω και μια ελπίδα μεγάλη στη Φελίσια Λαπάτη» πρόσθεσε ο Ιάσονας για τον αδερφό του Φοίβο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This