ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΤα γενέθλια του Δημήτρη Αλεξάνδρου: Το πάρτυ, η έκπληξη και η κλοπή της μηχανής του

Τα γενέθλια του Δημήτρη Αλεξάνδρου: Το πάρτυ, η έκπληξη και η κλοπή της μηχανής του

Γλυκόπικρη γεύση είχαν τα 36 για τον παρουσιαστή

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε μαζί με τη σύντροφό του Ιωάννα Τούνη και τους φίλους του σε γνωστό μαγαζί.

[videopress 8C6nV4EL]

[videopress qP9NJj2e]

Να θυμίσουμε πως το μοντέλο έχει γίνει πατέρας καθώς η επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο τον Ιανουάριο το πρώτο τους παιδί που είναι αγόρι και προς το παρόν το λένε “νουνίτο”.

[videopress rqaddBMF]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκλεισε τα 36 και το βράδυ του Σαββάτου γιόρτασε τα γενέθλιά του με μια διώροφη  τούρτα την οποία έγραφε πάνω «Super Daddy».

[videopress wurcqiB8]

Το πρωί της Κυριακής όμως, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι του έκλεψαν τη μηχανή ένα μαύρο tmax και απεύθυνε έκκληση προς όλους να κοινοποιήσουν το story του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης