H Mέγκαν Φοξ στο εξώφυλλο του Sports Illustrated φορώντας Σήλια Κριθαριώτη

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος

Must Read

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated και φόρεσε μια αποκαλυπτική δημιουργία με την υπογραφή της ελληνίδας σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο έλληνας hair stylist Δημήτρης Γιαννέτος.

Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός είναι μία από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες του εξώφυλλου του φετινού τεύχους του Sports Illustrated και τη φωτογράφισή της συνοδεύει μια συνέντευξη στην οποία λέει πως θα ήθελε ο κόσμος να εκτιμήσει εκτός από την εμφάνισή της και την προσωπικότητά της.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Sports Illustrated, η Φοξ είπε ότι καταλαβαίνει πως «το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς σε κάποιον είναι η εξωτερική του εμφάνιση» εκείνη όμως θα ήθελε όπως είπε «όλοι να παρατηρούν την αύρα μου». «Έχω μια αύρα και είναι ξεχωριστή», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό που θέλω περισσότερο να ξέρει ο κόσμος για μένα είναι ότι είμαι μια γνήσια ψυχή που θέλει να ανήκει πραγματικά κάπου και να μην χρειάζεται να ζω πάντα ως παρεξηγημένη. Αν δεν σε σέβονται, αυτό σε καταρρακώνει. Και αν γίνεται διαρκώς, αυτό φθείρει την αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό σου. Θέλω όλοι οι άνθρωποι και όχι μόνο οι γυναίκες να σέβονται το σώμα τους και τον εαυτό τους» εξήγησε.

 «Όταν είμαι στη φύση είμαι περισσότερο ο εαυτός μου και επομένως νιώθω πιο σέξι» είπε καθώς πόζαρε στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, ενώ κοιτώντας το φακό παραδέχθηκε πως ήταν από τις «καλύτερες φωτογραφίες που έχω βγάλει ποτέ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This