Λούκας Γιώρκας: «Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός, αν μου έλεγε όχι θα την πέταγα στον γκρεμό»

Ο τραγουδιστής μίλησε και για την μέλλουσα σύζυγό του, Βασιλική και τον γάμο τους

Must Read

Ο Λούκας Γιώρκας έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή«Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην χαμηλή βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision, στα ευτράπελα που του έχουν συμβεί ενώ τραγουδούσε στην πίστα αλλά και στο γάμο του.
«Έχουμε κάνει την βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο ”διπλωματικό επεισόδιο”» δήλωσε για τους τέσσερις βαθμούς που χάρισε η Ελλάδα στην Κύπρο στον τελικό της Eurovision σε αντίθεση με το καθιερωμένο δωδεκάρι που της έδινε τις προηγούμενες χρονιές.

Σε ερώτηση αν του έχει συμβεί ποτέ κάτι περίεργο στην πίστα, ο Λούκας Γιώρκας απάντησε: «Έχει τύχει  να μου βγάλουν το κορδόνι από το παπούτσι και να μου σκίσουν το πουκάμισο. Από τα νεύρα μου όταν μου έσκισαν το πουκάμισο, έσκισα και τη φανέλα μου. Έμεινα ημίγυμνος».

Ο Λουκάς Γιώρκας αναφέρθηκε και στη μέλλουσα σύζυγό του, Βασιλική Σαλαμπάση και τον γάμο τους.

«Με την Βασιλική γνωριστήκαμε από κοινή μας φίλη. Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε, ήρθε και έδεσε. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι, δεν έχω άγχος. Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός, όπως συνηθίζεται. Αν μου έλεγε όχι θα την πέταγα στον γκρεμό» είπε με χιούμορ ο Λούκας Γιώρκας και πρόσθεσε: «Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Το κάλεσμα είναι ανοιχτό. Δεν θα ήθελα στον γάμο μου να βρεθεί ένα μικρόφωνο μπροστά μου. Με δυσκολία θα συγχωρέσω την απιστία. Μια σχέση αν έχει κέντρο τον Θεό όλα φτιάχνονται».




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This