Εύη Βατίδου: «Δεν έχω κάνει καμία πλαστική επέμβαση»

«Έχω κάνει μόνο δερματολογικές θεραπείες, μπότοξ και νήματα» συμπλήρωσε

Must Read

H Εύη Βατίδου έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αναφέρθηκε τόσο στην προσπάθειά της να επιβιώσει μόνη της μετά από κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπισε, όσο και στις πλαστικές επεμβάσεις, στις οποίες δεν έχει υποβληθεί όπως είπε, αν εξαιρέσουμε κάποιες δερματολογικές θεραπείες.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, απάντησε πως δεν της έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

«Δεν έχω δεχτεί καμία σεξουαλική παρενόχληση από τον κόσμο της τέχνης και του θεάματος. Τα δικά μου προβλήματα ήταν ευρέως γνωστά τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Ό,τι είχα να πω, είχα το θάρρος και το είπα εκείνη τη στιγμή που μου συνέβαινε», δήλωσε.

«Αυτή τη στιγμή, πολλά έχουν ξεπεραστεί κι εγώ κάνω τις δικές μου προσπάθειες, με όποιον τρόπο μπορώ, να σταθώ δυνατή κι ανεξάρτητη στα πόδια μου. Έχω έναν χαρακτήρα που δεν επέτρεπε και δεν έδινε περιθώρια σε κανέναν να με παρενοχλήσει. Είχα πάντα τον τρόπο να προχωράω μπροστά και να τα ξεπερνάω αυτά» εξήγησε.

Τέλος, η Εύη Βατίδου ρωτήθηκε αν έχει υποβληθεί σε κάποια πλαστική επέμβαση. «Όχι, έχω κάνει μόνο δερματολογικές θεραπείες, μπότοξ και νήματα», εξομολογήθηκε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This