Ο Έλον Μασκ φιλιέται με ρομπότ και κάποιοι πιστεύουν πως κατασκεύασε την επόμενη σύζυγό του

O εκκεντρικός μεγιστάνας της τεχνολογίας μπορεί να πάει τις διαπροσωπικές σχέσεις σε άλλο επίπεδο;

Must Read

Το τελευταίο 24ωρο, μερικές φωτογραφίες που δείχνουν τον Έλον Μασκ να αγκαλιάζεται και να φιλιέται με θηλυκά ρομπότ έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο και δικαιολογημένα.

  • Από την Έλενα Φάκου

Ο Έλον Μασκ προκάλεσε ακόμη μια φορά αίσθηση με τις φωτογραφίες που τον δείχνουν σε τρυφερές περιπτύξεις με θηλυκά προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης, κοινώς ρομπότ, τα οποία ανήκουν στο είδος «Catnilla», λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια και οι δημιουργοί τους υποστηρίζουν ότι μπορούν να εμφανίσουν συναισθήματα τόσο χαράς όσο και λύπης.

Ο διευθύνων σύμβουλος μιας κατασκευαστικής εταιρείας Ντέιβιντ Μάρβεν, δημιούργησε αυτές τις εικόνες με τον Έλον Μασκ να έρχεται σε επαφή με τα συγκεκριμένα ρομπότ και τις δημοσίευσε στα social media γράφοντας στη λεζάντα: «Ο Ελον Μασκ ανακοινώνει τη μελλοντική του σύζυγο, ποιά είναι αυτή;» κάτι που προφανώς δημιούργησε το μεγάλο σάλο.

Ο Ντέιβιντ Μάρβεν θέλησε έτσι να δείξει πως η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης εγκυμονεί κινδύνους εάν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά.

Αφορμή για να κάνει αυτό που έκανε είναι όταν πριν από λίγους μήνες είδε τον Έλον Μασκ να παρουσιάζει το ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης το οποίο κατασκεύασε μία από τις εταιρείες του και τότε πέρασε από το μυαλό του μια σκηνή με τον ιδιοκτήτη της Tesla να ερωτοτροπεί με ένα τέτοιο, κάτι το οποίο και δημιούργησε και ανέβασε στα social media ώστε να περάσει το μήνυμα.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This