Σοφία Καρβέλα: «Με βρίζουν στο Instagram ότι δεν μιλάω ελληνικά στα παιδιά»

«Κάνουν μάθημα δυο φορές την εβδομάδα» πρόσθεσε

Must Read

Η Σοφία Καρβέλα βγήκε ζωντανά στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για τη ζωή της στη Νέα Υόρκη, τους γονείς της Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα και τους δυο γιους της.

Μάλιστα αποκάλυψε πως την έχουν στοχοποιήσει για το γεγονός ότι δεν μιλάει ελληνικά στα παιδιά της.

«Στη Νέα Υόρκη γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Με βρίζουν στο Instagram ότι δεν μιλάω ελληνικά στα παιδιά. Τους μιλάω και κάνουν και μάθημα ελληνικών δυο φορές την εβδομάδα» είπε η Σοφία Καρβέλα.

Όσον αφορά στους γονείς της η Σοφία Καρβέλα, είπε: «Η μαμά μου ήταν πάντα εκεί για μένα απλώς ήταν πολύ απασχολημένη πάντα. Δούλευε όμως δεν έλειπε για διακοπές. Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο τρυφερός! Τον παρακαλάω να μην με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και να μην με παίρνει αγκαλιά. Λίγο χώρο! Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο καλοντυμένος άντρας. Υπάρχει καψούρα με τον πατέρα μου».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This