O Αλ Πατσίνο θα γίνει πατέρας για 4η φορά στα 82: Έγκυος η 29χρονη σύντροφός του

Η Νουρ Αλφαλάχ διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

Must Read

Στα χνάρια του συναδέλφου του Ρόμπερτ Ντε Νίρο που έγινε ακόμη μια φορά πατέρας στα 79 του χρόνια, βαδίζει και ο 82χρονος Αλ Πατσίνο ο οποίος σύντομα θα αποκτήσει το τέταρτο παιδί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΤΜΖ, η 29χρονη σύντροφος του Αμερικανού ηθοποιού Νουρ Αλφαλάχ είναι έγκυος στον  όγδοο μήνα και σύντομα οι δυο τους θα γίνουν γονείς.

Ο Αλ Πατσίνο είναι πατέρας άλλων τριών παιδιών, της 33χρονη Τζούλι, την οποία απέκτησε με την Ζαν Ταράντ, και των 22χρονων διδύμων, Ολίβια και Άντονι, που απέκτησε με την Μπέβερλι Ντ΄Αντζελο.

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση του Αλ Πατσίνο με την Νουρ Αλφαλάχ κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο του 2022 όταν έτρωγαν μαζί σε εστιατόριο. Ωστόσο, τότε, διάφορες πηγές τοποθετούσαν την αρχή της σχέσης τους πιο πίσω, στην εποχή της πανδημίας του Covid-19.

«Ο Πατσίνο και η Νουρ ξεκίνησαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εκείνη επιλέγει κυρίως πλούσιους μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες. Είναι κάποιο καιρό μαζί με τον Αλ και περνάνε καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα μολονότι ο Πατσίνο είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον πατέρα της» δήλωσε πηγή στο Page Six.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Νουρ Αλφαλάχ στο παρελθόν είχε σχέση και με τον Μικ Τζάγκερ με τον οποίο φέρεται να έβγαινε όταν ο διάσημος ρόκερ ήταν 74 ετών και εκείνη 22.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This