Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Φόρεσε το πιο αποκαλυπτικό φόρεμα χωρίς φόβο και με πολύ πάθος

Και είναι να απορεί κανείς πως απέφυγε το nip slip

Must Read

H Nαυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία σε λίγο καιρό θα παντρευτεί τον Κώστα Πηλαδάκη το φετινό καλοκαίρι στη Μύκονο, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Romeo με ένα μαύρο σέξυ φόρεμα με σχεδόν ανύπαρκτο ντεκολτέ, βαθύ σκίσιμο στο ένα πόδι και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με αυτοπεποίθηση.

Το μοντέλο ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι ψηλά μαύρα πέδιλα και ένα μαύρο clutch με τρουκς ενώ το μακιγιάζ της ήταν σε nude αποχρώσεις με σύμμαχό της ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο Romeo για να διασκεδάσει και έκλεψε την παράσταση καθώς η στυλιστική της επιλογή ήταν προκλητική αλλά ταυτόχρονα κομψή: επέλεξε ένα μάξι βραδινό φόρεμα με ένα υποτυπώδες ντεκολτέ το οποίο κάλυπτε μονάχα τις θηλές της κι εμείς απορούμε πως απέφευγε το nip slip.

H πρώην παίκτρια του Survivor και μνηστή του επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη είναι άλλωστε μοντέλο και διαθέτει τις αναλογίες για να υποστηρίξει ένα τέτοιο φόρεμα.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This