Πέθανε η Νόνικα Γαληνέα

Έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν τα γενέθλιά της

Must Read

Θρήνο στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει είδηση θανάτου της Νόνικα Γαληνέα, η οποία «έφυγε» από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 85 ετών, λίγες ημέρες πριν τα γενέθλιά της.

Στο πλευρό της γνωστής ηθοποιού βρίσκονταν μέχρι και την τελευταία στιγμή οι κόρες της και οι συγγενείς της.

Ποια ήταν η Νόνικα Γαληνέα

Η Νόνικα Γαληνέα γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου του 1938. Πήγε αρχικά σχολείο στην Νέα Μάκρη και στα 14 πήγε στην Φλωρεντία. Συνέχισε σε αγγλικό σχολείο στην Ελβετία και στα 18 της γράφτηκε στο Densons Secretarial College στο Λονδίνο, ενώ στη συνέχεια σπούδα στο Weber Douglas School of Singing and dramatic art.

Παντρεύτηκε τον Νίκο Μουτούση στην Ελλάδα, με τον οποίο έζησε 5 χρόνια στο Παρίσι και έκαναν 3 παιδιά, τις δίδυμες Αλεξία και Αριέττα και την Μαρία-Αμαλία.

Σύντροφός της για αρκετά χρόνια υπήρξε ο ηθοποιός Αλέκος Αλεξανδράκης, τον οποίο γνώρισε στο Θέατρο Μετροπόλιταν, όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Με τον Αλεξανδράκη χώρισαν το 1990, μετά από 21 χρόνια σχέση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This