Πέμπτη 17/6/2021

Η Έμιλι Ρατακόφσκι μας υποδέχεται στο σαλόνι του σπιτιού της… ολόγυμνη (φυσικά)!

«Τι κάνω μόνη μου μες στο σαλόνι μου, ούτε φαντάζεσαι…», έλεγε το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, το οποίο «έπαιξε» στο μυαλό μας, βλέποντας τη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram της η Έμιλι Ρατακόφσκι, ανήμερα της εθνικής μας εορτής!

H πανέμορφη 28χρονη ηθοποιός, επιχειρηματίας και μοντέλο, η οποία θεωρείται όχι άδικα μία από πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, τίτλο, τον οποίο επιβεβαιώνει και με το παραπάνω με κάθε νέα της ανάρτηση, αυτή τη φορά αποφάσισε να μας προσκαλέσει στο living room του πολυτελούς διαμερίσματός της.

Όπου, φυσικά, μας υποδέχεται… ολόγυμνη!

Και μπορεί τα χέρια της να είναι ακουμπισμένα στο γυμνό της στήθος, έτσι ώστε να μη φαίνονται περισσότερα από όσα επιτρέπει ο… σοσιαλμιντιακός γίγαντας, κάτι που ισχύει και για την κούπα καφέ που είναι τοποθετημένη «στρατηγικά» λίγο… χαμηλότερα, αυτά ωστόσο δεν αλλάζουν το γεγονός ότι το θέαμα είναι εξόχως… ξεσηκωτικό!

ΕΜΙΛΙ ΡΑΤΑΚΟΦΣΚΙ ΟΛΟΓΥΜΝΗ ΣΑΛΟΝΙ

Από την άλλη, το γεγονός ότι ο φωτογράφος δεν είναι άλλος από τον σύζυγό της, και, κυρίως, η εικόνα του… σκύλαρου που παραμονεύει άγρυπνος στην άλλη άκρη του τραπεζιού, ακυρώνουν οτιδήποτε, πέραν του προφανούς… φάτε μάτια ψάρια!

Από το ολότελα…

ΕΜΙΛΙ ΡΑΤΑΚΟΦΣΚΙ ΟΛΟΓΥΜΝΗ ΠΙΣΙΝΑ ΕΜΙΛΙ ΡΑΤΑΚΟΦΣΚΙ ΟΛΟΓΥΜΝΗ ΚΑΠΕΛΟ ΕΜΙΛΙ ΡΑΤΑΚΟΦΣΚΙ ΟΛΟΓΥΜΝΗ ΚΡΕΒΑΤΙ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ