H Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει με το μπικίνι της και μοιράζει ειρήνη και χάος

«Έβγαλα τον χειμώνα από πάνω μου μαζί με το τζιν μου» έγραψε μεταξύ άλλων

Must Read

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, πέρασε ένα δύσκολο χειμώνα καθώς ήταν μια από τις γενναίες καταγγέλουσες στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος δικάστηκε για την κατηγορία του βιασμού και της απόπειρας βιασμού και καταδικάστηκε για κάποιες από αυτές.

Από την Έλενα Φάκου

Πιο συγκεκριμένα, αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό και ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού κρίθηκε στις 08.02.2023 ο Πέτρος Φιλιππίδης. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ήταν η μία από τις τρεις καταγγέλουσες στη δίκη κατά του ηθοποιού η οποία δήλωσε μία ημέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου: «Δεν τίθεται θέμα δικαίωσης, δεν είναι εκεί το ζήτημα. Το ζήτημα είναι να σταματήσει μια κακοποιητική δράση και όλοι οι άνθρωποι που έχουν μέσα τους τέτοιες τάσεις να μην το κάνουν…Πάντα είμαστε αγκαλιασμένες. Είμαστε αγκαλιασμένες με όλες τις γυναίκες, με όλους τους ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί. Το θέμα είναι ο κόσμος να μιλάει.»

Έχοντας αφήσει πίσω της αυτή τη δύσκολη περίοδο, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με τον ερχομό του καλοκαιριού, φόρεσε το μπικίνι της, ένα κιμονό και το τζιν της παντελόνι και θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα μπικίνι από το brand Peace and Chaos, το Intuition Bikini το οποίο είναι ήδη Sold Out στο online shop και ένα κιμονό, το Intuition Kimono του ίδιου brand.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φόρεσε το μπικίνι της και ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στη λεζάντα του οποίου έγραψε:

“Φέτος το καλοκαίρι θα με αγαπήσω όσο πιο δυνατά και ουσιαστικά γίνεται…
Έβγαλα τον χειμώνα από πάνω μου μαζί με το τζιν μου και ακόμα κι αν είμαι στην Αθήνα με ένα κάρο έγνοιες στο μυαλό μου θα φτιάχνω εικόνες με το νου μέχρι να γίνουν πραγματικότητα.. Έτσι έφτασα μέχρι εδώ. Έτσι θα το ξανακάνω!”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This