Άννα Φλωρινιώτη: «Την τελευταία φορά που μιλήσαμε πριν μπει ο πατέρας μου στο νοσοκομείο, τσακωθήκαμε»

Must Read

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη Γιάννη Φλωρινιώτη, η κόρη του Αννούλα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Βreakfast @ Star».

Η Άννα Φλωρινιώτη, εμφανώς συγκινημένη, αποκάλυψε το πώς διαχειρίζεται το χαμό του πατέρα της ενώ μίλησε και για την μεταξύ τους σχέση.

«Δεν έχω κάτσει ακόμα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Όχι ότι δεν ξέρω, αλλά δεν έχω κάτσει ήρεμη ούτε για ένα λεπτό. Είχα τις ετοιμασίες για την τελετή για τρεις ημέρες από το πρωί ως το βράδυ. Προσπαθώ να μην είμαι μόνη σπίτι, γιατί δεν τον αντέχω», εξομολογείται η Αννούλα Φλωρινιώτη.

«Όπου κι αν κοιτάξω βλέπω τον μπαμπά μου. Με το που ανοίγω τα μάτια μου, βλέπω τον μπαμπά μου. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε πριν μπει ο πατέρας μου στο νοσοκομείο, τσακωθήκαμε. Ο μόνιμος τσακωμός μας με τον πατέρα μου από όταν ήμουν μικρή, είναι γιατί ήμουν απεριποίητη. Γι’ αυτό στην κηδεία φρόντισα να είμαι περιποιημένη», πρόσθεσε.

«Είπα όλα όσα ήθελα στον πατέρα μου, λίγο πριν φύγει. Ήμουν από πάνω του, τον είχα αγκαλιά και του τα έλεγα όλα. Πιστεύω ότι με άκουγε και ακόμα και τώρα μας ακούει, το πιστεύει. Μου έλεγε ότι θα μιλάω με όλους και δεν θα υποτιμώ κανέναν. Δεν είμαι τόσο δυνατή και άξια για να συνεχίσω τα show του πατέρα μου», περιγράφει με δάκρυα στα μάτια η Αννούλα Φλωρινιώτη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This