Πάνος Ιωαννίδης-Τζο Κουτρουμάνου: Βάπτισαν το γιο τους υπό άκρα μυστικότητα

Όλα όσα μάθαμε από τον ίδιο το σεφ για τη βάπτιση του Κωνσταντίνου

Must Read

Ο Πάνος Ιωαννίδης και η σύντροφός του Τζο Κουτρουμάνου βάπτισαν το γιο τους Κωνσταντίνο στο Πήλιο, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με τον γνωστό σεφ να δηλώνει ακόμα μια φορά πως η πατρότητα είναι ένα υπέροχο συναίσθημα σε συνέντευξη που έδωσε μετά από το μυστήριο στον χώρο που διατηρεί με κινηματογράφο και φαγητό στο κέντρο.

Ο νεοφώτιστος ο οποίος έκλεισε έναν χρόνο ζωής στις 6 Μαΐου, πήρε το όνομα Κωνσταντίνος και βαπτίστηκε στο Πήλιο έναν αγαπημένο προορισμό του πατέρα του. Η βάπτιση πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο με καλεσμένους συγγενείς και στενούς φίλους του ζευγαριού.

«Ο Κωνσταντίνος έγινε ενός. Η βάφτιση ήταν εξαιρετική δεν το συζητώ. Έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο ήταν μόνο συγγενείς και πολύ κοντινοί φίλοι. Ήταν σίγουρα πολύ συγκινητική στιγμή, νομίζω ότι περάσαμε πολύ ωραία. Έγινε στο Πήλιο, ένα μαγικό περιβάλλον που λατρεύω και τη φύση και την θάλασσα. Πραγματικά η πατρότητα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This