H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με ένα τοσοδούλι ροζ μπικίνι μοιάζει με τη Barbie

Δείτε τις φωτογραφίες που την τράβηξαν οι παπαράτσι στη Μύκονο

Must Read

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, πέρσι τέτοια εποχή περίμενε τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, νικητή του περασμένου Survivor να επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο ενώ μετά τον τελικό στον οποίο εκείνος σήκωσε το τρόπαιο, πήγαν μαζί εναλλακτικές διακοπές σε νησί του βορείου Αιγαίου.

Ένα χρόνο μετά, το ζευγάρι έχει χωρίσει και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επέστρεψε στο αγαπημένο της μέρος για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές που δεν είναι άλλο από το νησί των ανέμων. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να περπατάει προς την παραλία, φορώντας ένα μικροσκοπικό ροζ μπικίνι με ένα ασορτί ροζ κιμονό και σαγιονάρες.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκίνησε να απολαμβάνει το καλοκαίρι του 2023 από τη Μύκονο, τον αγαπημένο της προορισμό και οι παπαράτσι ήταν εκεί για να την φωτογραφήσουν. Ξανθιά και με total pink look θύμιζε πάρα πολύ έντονα την κούκλα Barbie.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This