Πέγκυ Ζήνα για Νότη Σφακιανάκη: «Όταν θελήσει να επιστρέψει, τότε θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους για πολλούς»

«Όταν νιώθει ότι δεν έχει να μοιραστεί κάτι ουσιαστικό καλλιτεχνικά, δεν του αρέσει να εμφανίζεται» είπε η τραγουδίστρια

Must Read

Η Πέγκυ Ζήνα έκανε δηλώσεις στις κάμερες και αναφέρθηκε τόσο στην σχέση που έχει με την κόρη της, όσο και στην αποχή του Νότη Σφακιανάκη από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Πέγκυ Ζήνα στην έναρξη των εμφανίσεων του Δήμου Αναστασιάδη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

«Οι τραγουδιστές που δουλεύουν πια μία-δύο ημέρες την εβδομάδα έχουν άπλετο χρόνο και για προσωπική ζωή, για τα παιδιά τους και για τα χόμπι τους. Η κόρη μου είναι πια στην προεφηβεία, σε αυτή την άβολη γραμμή του “δεν είμαι παιδάκι, είμαι ένα μικρό γυναικάκι”. Κι εγώ πρέπει να το συνηθίσω αυτό και να το διαχειριστώ», είπε η Πέγκυ Ζήνα.

Σχετικά με τον Νότη Σφακιανάκη και το ότι έχει απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα η τραγουδίστρια σχολίασε: «Δεν θα μείνω σε αυτά που λέει στις συνεντεύξεις, γιατί είναι προσωπικές απόψεις και έχουμε δημοκρατία, μπορεί ο καθένας να τις έχει και αναλόγως να κριθεί. Θα μείνω στο καλλιτεχνικό του μεγαλείο. Ο Νότης απ’ όσα χρόνια τον ξέρω, όταν νιώθει όταν δεν έχει να μοιραστεί κάτι ουσιαστικό με τον κόσμο καλλιτεχνικά, κάτι που να τον ενθουσιάζει, δεν του αρέσει να εμφανίζεται. Όταν του λείψει και θελήσει να επιστρέψει, τότε θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους και για πολλούς».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This