Ο Νίνο αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον αναγκάζει να φορά συνεχώς γυαλιά ηλίου

Must Read

Ο Νίνο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια και γι αυτό είναι αναγκασμένος να φορά συνεχώς γυαλιά ηλίου μέρα και νύχτα σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους.

Εξομολογήθηκε λοιπόν ότι πάσχει από cluster headache και ότι έχει μάθει να ζει με αυτό.

«Δε βλέπω καλά χωρίς τα γυαλιά και κάνω μορφασμούς. Έχω κάνει εγχείρηση για τη μυωπία αλλά ξαναγύρισε. Είναι υπερμετροπικός αστιγματισμός. Έχω cluster headache έτσι λέγεται, το έχω από παιδάκι από μικρός, από όσο με θυμάμαι και έχω μάθει να ζω με αυτό. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί πια. Δεν είναι απλός πονοκέφαλος, είναι πόνος μέχρι τη μέση. Λένε ότι μετά τα 45 αποχωρεί. Έχω ψαχτεί αλλά δεν υπάρχει κάποια γιατρειά για αυτό. Δεν είναι κάτι το οποίο με ενοχλεί. Μικρότερος με επηρέαζε ψυχολογικά, πλέον όχι», είπε ο Νίνο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This