Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Την επόμενη φορά πάμε για ελληνικό φαγητό, αλλά κερνάς»

Αν μη τι άλλο οι δυο τους έχουν πολύ ταλέντο και πάρα πολύ χιούμορ

Must Read

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς περνάνε καλά στα social media κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Aπό την Έλενα Φάκου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μεγάλος θαυμαστής του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή την “αποστρατεία” του Σουηδού ποδοσφαιριστή από την ενεργό δράση, ο Greek Freak τον συνεχάρη μέσω Instagram, κάνοντας μνεία στην ατάκα του για τα λιοντάρια:«Tα λιοντάρια δεν συγκρίνουν τους εαυτούς τους με τους ανθρώπους.»

https://www.instagram.com/p/CtHe4E0uMDR/?hl=el

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, απάντησε σε αυτή τη φιλοφρόνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στέλνοντάς του μια υπογεγραμμένη φανέλα του πάνω στην οποία έγραψε: «Στον Γιάννη, με όλη την αγάπη και την επιτυχία. Είσαι ο καλύτερος» την οποία ο Greek Freak ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ακολούθησε στα σχόλια ο εξής επικός διάλογος ανάμεσά τους:

«Όταν είσαι διακοπές και σου στέλνει δώρο ο GOAT» έγραψε στη λεζάντα ο Γιάννης με τον Ζλάταν να απαντά χιουμοριστικά στη φωτογραφία, ζητώντας του να βγουν για φαγητό.

«Την επόμενη φορά πάμε για ελληνικό φαγητό, αλλά κερνάς», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Σουηδός, με τον Γιάννη να απαντά: «Όποτε θέλεις, αδερφέ».

Και κάπου εκεί παρακάτω, ο Άκης Πετρετζίκης, μπήκε και σχολίασε σχετικά με τη φανέλα στο Γιάννη Αντετοκούμπο: « Yπόγραψέ τη και στείλτη του πίσω.»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This