Η Δέσποινα Βανδή έκανε την πιο αμφιλεγόμενη στυλιστικά εμφάνισή της στο Colourday Festival

« Μου θυμίζει χρυσομπάμπουρα» ειπώθηκε σε ένα πάνελ

Must Read

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στη σκηνή του Colourday Festival και τραγούδησε ζωντανά για το κοινό, φορώντας μια ολόσωμη στενή φόρμα ενσωματωμένη με τα μποτίνια της σε ένα λάιμ φλούο χρώμα με σκίσιμο μπροστά και ασορτί σουτιέν, την οποία συνδύασε με γυαλιά ηλίου τα οποία είχαν τζάμια έγχρωμους καθρέπτες, το οποίο είναι γνωστό και ως “ποδηλατικό”.




Η τραγουδίστρια ξεσήκωσε το κοινό του φεστιβάλ όμως μετά την εμφάνισή της με το συγκεκριμένο outfit αρκετοί ήταν εκείνοι που το σχολίασαν αρνητικά καθώς έβρισκαν πως υπέπεσε σε στυλιστικό ατόπημα, κάτι το οποίο για να είμαστε ειλικρινείς δεν συνηθίζει.

Κάποιοι έσπευσαν να την υποστηρίξουν λέγοντας πως ταίριαζε με το ύφος του “χρωματιστού” φεστιβάλ καθώς και ότι τους θύμιζε τη Τζένιφερ Λόπεζ ενώ κάποιοι άλλοι είπαν πως δεν είχε καθόλου ανάγκη ένα τέτοιο ρούχο καθώς είναι μια φτασμένη καλλιτέχνις.




8150694

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This