Ο γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη κάνει guest στο σήριαλ «Τα καλύτερά μας χρόνια» με φανέλα της ΑΕΚ

Δείτε το Μάξιμο να υποδύεται τον «Καραμούζα» 

Must Read

Ο γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη, Μάξιμος Πιλαφάς, συμμετείχε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» και υποδύθηκε τον «Καραμούζα» που ήταν φίλαθλος της Ένωσης.

Από την Έλενα Φάκου

Η επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» ολοκληρώθηκε μετά από τρεις σεζόν την Τρίτη 20 Ιουνίου με ένα διπλό συγκινητικό επεισόδιο.

«Τα καλύτερά μας χρόνια», μέσα από τις περιπέτειες της οικογένειας των Αντωνόπουλων, διέτρεξαν τρεις δεκαετίες, ξύπνησαν μνήμες για το πόσο εντυπωσιακά άλλαξε η Ελλάδα και πώς διαμορφώθηκαν, τελικά, στην πορεία των ετών οι συνήθειές μας, οι σχέσεις μας, η καθημερινότητά μας. Με νοσταλγία, αλλά και χιούμορ, η σειρά μάς χάρισε γέλιο, συγκίνηση, αγωνία, αποτυπώνοντας στη μικρή οθόνη τη ζωή τριών γενεών Ελλήνων.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, είδαμε για πρώτη και τελευταία φορά τον γιο της Κατερίνας Παπουτσάκη, Μάξιμο Πιλαφά, ο οποίος υποδύθηκε τον «Καραμούζα» το τέταρτο παιδί της οικογένειας. Ο «Καραμούζας» όπως και ο Μάξιμος είναι και οι δυο φίλαθλοι της ΑΕΚ και στη σειρά εμφανίστηκε με φανέλα της Ένωσης.

«Ο Μάξιμος κάνει τον καραμούζα. Ο καραμούζας είναι το μικρότερό μου παιδί – γιατί έχω κάνει και πάρα πολλά παιδιά ως Μαίρη – που το αφήσαμε τεσσάρων και το βρίσκουμε οκτώ χρονών. Ο καραμούζας είναι ΑΕΚ, είναι και ο Μάξιμος ΑΕΚ, οπότε η χαρά του ήταν φοβερή. Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία του Μάξιμου, πάρα πολύ καιρό τώρα, ήθελε πάρα πολύ να παίξει. Και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή γιατί ήταν τρεις μέρες γύρισμα, που ήταν μια χαρά. Η δασκάλα στο σχολείο πέρυσι τούς έβαλε το μικρόβιο του θεάτρου και έκαναν μια υπέροχη παράσταση. Από εκεί ξεκίνησε ο Μάξιμος να έλκεται από αυτό. Από εμένα όχι, εγώ αποποιούμαι. Ήταν από το σχολείο το ερέθισμα. Του άρεσε πάρα πολύ και είναι και πάρα πολύ καλός. Δε θα ξαναγίνει, του το εξηγήσαμε αυτό» είπε η ηθοποιός καλεσμένη στο “Studio 4” της ΕΡΤ.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This