Μυρτώ Αλικάκη: Ποζάρει με τον επίσης ηθοποιό γιο της Δημήτρη Λαγούτη

Ακολούθησε τα βήματα των γονιών του και ασχολείται με την υποκριτική

Must Read

H Mυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους και ο ένας από αυτούς, ο Δημήτρης Λαγούτης έχει ακολουθήσει τα βήματά τους στην υποκριτική. Πρόσφατα μάλιστα ο όμορφος νεαρός έπαιξε έναν μικρό ρόλο στη σειρά “Έτερος Εγώ”.

Ο Δημήτρης Λαγούτης μοιάζει και στη μητέρα και στον πατέρα του έχοντας πάρει στοιχεία και χαρακτηριστικά και από τους δύο. Τους έχουμε δει μαζί σε κάποιες σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, όμως η τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν πριν από δυο χρόνια.

Έτσι, ο Δημήτρης Λαγούτης ξαναπόζαρε με τη μαμά του με αφορμή τα γενέθλιά της και ανέβασε την φωτογραφία σε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram συνοδεύοντάς τη με τη λεζάντα: «Χρόνια πολλά σ’ αγαπώ».

“Ο ένας μου γιος θα κλείσει τα 20 το καλοκαίρι και ο άλλος είναι 16,5. Για ένα πρώην αγοροκόριτσο σαν εμένα, νομίζω τα αγόρια είναι αυτό που χρειαζόμουν. Είναι πολύ όμορφη η συμβίωση μαζί τους. Εγώ σαν άνθρωπος απωθώ τις δυσκολίες. Δεν τις θυμάμαι. Θυμάμαι μόνο τα καλά”, έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Μυρτώ Αλικάκη για τα παιδιά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This