Ζέτα Μακρυπούλια για το περιστατικό με την αεροπορική εταιρία: «Ήταν συγκεκριμένος ο λόγος που το έκανα»

Must Read

Πριν από λίγο διάστημα, η Ζέτα Μακρυπούλια, ούσα σε έξαλλη κατάσταση, εξαπέλυσε πυρά κατά γνωστής αεροπορικής εταιρίας, επειδή δεν έβγαλε ανακοίνωση για την αναχώρηση της πτήσης για την οποία είχε κλείσει θέση και την έχασε.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια είχε πάει στην τουαλέτα και όταν επέστρεψε είχε γίνει η αναχώρηση.

Πολλοί ήταν όμως εκείνοι που βρέθηκαν απέναντί της υπερασπιζόμενοι την εν λόγω εταιρία, επειδή όπως ισχυρίστηκαν έκανε πολύ καλά που τήρησε τον κανονισμό, σεβόμενη τους (υπόλοιπους) επιβάτες.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ωστόσο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», δήλωσε πως δεν στεναχωρήθηκε για όσα ακούστηκαν γύρω από το όνομά της αντιθέτως μάλιστα τόνισε πως: «Ένιωσα καλά. Ήταν συγκεκριμένος ο λόγος που το έκανα. Ό,τι παραπλήσιο πήγε να γίνει δεν με αφορά, αλλά έμαθα ότι γίνονται πια ανακοινώσεις κι αυτό είναι ευχάριστο. Από τη συγκεκριμένη δε γίνεται να ξαναχάσω αεροπλάνο, από άλλη μπορεί»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This