Στο Μόντε Κάρλο η Ιωάννα Τούνη με τον γιο της – Η περιπέτεια που την ταλαιπώρησε: «Αχ και να ξέρετε τι σοκ περάσαμε»

Must Read

Στο Μόντε Κάρλο αποφάσισε να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον γιο της, αλλά και με την πολύ καλή της φίλη και νονά του μωρού της Στέλλα Πάσαρη.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν φανταζόντουσαν πως θα έφταναν εκεί και θα δημιουργούνταν πρόβλημα εξαιτίας του Νουνίτο, όπως αποκαλεί χαρακτηριστικά το μωρό της η γνωστή Influencer.

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι δεν τους άφηναν να μπουν στο ξενοδοχείο που είχαν κλείσει γιατί το πιστοποιητικό γέννησης του μικρού είναι στα ελληνικά και δεν μπορούσε να αποδείξει ότι είναι παιδί της επειδή είναι Αλεξάνδρου και όχι Τούνη που είναι το δικό της επίθετο.

«Αχ και να ξέρετε τι σοκ περάσαμε. Δεν μας αφήνουν να μπούμε στο ξενοδοχείο γιατί το πιστοποιητικό γέννησης του Νουνι ήταν στα ελληνικά και δεν μπορούσα να αποδείξω ότι ο Νουνίτο είναι παιδί μου», έγραψε στην ανάρτηση της στα story.

«Δεν έχω κάνει story εδώ και ώρα, είχαμε κάτι θέματα με τα χαρτιά του μωρού και το αν είναι δικό μου μωρό γιατί είναι Αλεξάνδρου και εγώ είμαι Τούνη.. Έχουμε να πάμε στην κράτηση και έχουμε αργήσει πάρα πολύ, δεν ξέρω αν θα μας δεχτούν… αυτά εδώ πέρα είμαστε, περιμένουμε ταξί», είπε η ίδια στο βίντεο που ανάρτησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This