Ποιος είδε την Μελέτη και δεν την φοβήθηκε: Χλεύασαν το όνομα της κόρης της και τους έδωσε την πιο αποστομωτική απάντηση

Must Read

Μία ξεχωριστή μέρα ήταν η Παρασκευή (30/6) για την Ελεονώρα Μελέτη και τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, καθώς εκτός από την πραγματοποίηση της βάπτισης της κορούλας τους ενώθηκαν και με τα δεσμά του θρησκευτικού γάμου.

Η παρουσιάστρια του Mega επιθυμούσε τα μυστήρια να γίνουν κάτω από άκρα μυστικότητα γι’ αυτό λοιπόν και έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Το γεγονός αυτό αποκάλυψε η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη με μία τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Εχθές για εμάς ήταν μια μέρα τεράστιας χαράς.

Βαφτίσαμε τη κόρη μας η οποία πήρε το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεανίς , αλλά κάναμε κ τον θρησκευτικό μας γάμο. ( πρώτα έγινε ο γάμος κ μετά η βάπτιση)

Μια έκπληξη για μένα κ για όλους τους προσκεκλημένους, εμπνευσμένη από τον @psycho_25 , που ωστόσο απέδειξε πως τα απρόοπτα, τα αυθόρμητα κ τα πηγαία, μπορούν να είναι όμορφα, γιατί είναι αληθινά.

Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας στιγμές από τη χαρά μας, ( όταν έχουμε τις φωτογραφίες δηλαδή) γιατί νιώθουμε από τις τόσες πολλές πολλές κ τις τόσο ζεστές ευχές σας πως εκεί έξω υπάρχετε όμορφα πλάσματα, που νιώσατε κ μόνο στην είδηση, να μας στείλετε αυθόρμητα ένα όμορφο μήνυμα με υπέροχα λόγια κάνοντας τη μέρα μας ακόμα πιο όμορφη κ τη σημασία της πιο δυνατή.

Μας ανοίξατε τη καρδιά σας, μας μοιράσατε αγάπη κ ευχές, κ εμείς με χαρά θα σας ανοίξουμε το σπίτι μας κ θα μοιραστούμε μαζί σας εικόνες αλλά κ όμορφα απρόοπτα από τη χθεσινή μαγική μπάρα για εμάς», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας μέσα από την οποία απεικονίζεται να φιλάει παθιασμένα το σύζυγό της.

Ωστόσο κάποιος φαίνεται πως διέρρευσε την πληροφορία, γεγονός το οποίο δυσαρέστησε την Ελεονώρα Μελέτη.

«Ο μόνος τρόπος να τσεκάρεις την αξιοπιστία των ανθρώπων γύρω σου είναι… τσεκάροντας την! Δίνεις μια πληροφορίες εμπιστευτικά σε κάποιον κ μια άλλη σε κάποιον άλλον. Όποιου η πληροφορία φτάσει σε αποδέκτη ο οποίος μάλιστα την χρησιμοποιήσει, δείχνει αυτομάτως και τον αναξιόπιστο. Τόσο απλά», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της.

Παρόλα αυτά το ζευγάρι δεν πτοήθηκε! Η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους και διασκέδασαν εκείνη την ημέρα με την ψυχή τους.

Κάποιος όμως προσπάθησε να της πάρει την χαρά τους χλευάζοντας το όνομα που έδωσαν στην πεντάχρονη κορούλα τους.

«Έχω μπει που λέτε και απαντώ με ευχαριστήρια στις ευχές που μου στέλνετε. Φτάνω λοιπόν σε ένα σχόλιο που χλευάζει, ΝΑΙ χλευάζει, το όνομα του παιδιού μου. Δείτε τι ακολούθησε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας», έγραψε αρχικά η παρουσιάστρια σε story της.

 

«Σας φαίνεται αστείο το όνομα του παιδιού μας;» έστειλε η Ελεονώρα Μελέτη σε διαδικτυακή της φίλης απαντώντας της σε σχόλιο που έκανε.

«Μην στέλνεις μηνύματα σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις γιατί γίνεσαι γελοία. Τι θα κάνεις δηλαδή θα με δείρεις; Κομπλεξάρα», της απάντησε εκείνη.

«Ζητώ συγνώμη αν έγινα γελοία σε όλους εσάς που πρόλαβα να στείλω ένα «ευχαριστώ» σύμφωνα με το ζωάδι που σας σύστησα που ωστόσο όμως απαγορεύει σε όλους να την κάνουν mention», έγραψε σε επόμενη ανάρτηση της ξεσπώντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This