Μυκονιάτες για τον οφθαλμίατρο με μοντέλα και αοιδούς πειρασμούς

Must Read

Mπορεί η πλειονότητα των Ελλήνων να βλέπει τη Μύκονο με τα… κιάλια, μια και οι τιμές είναι απλησίαστες για τους κοινούς θνητούς, όμως στον κοσμοπολίτικο προορισμό η παρέλαση των ξένων celebrities συνεχίζεται!

Μετά τις πορνοστάρ, που συνδύασαν τις διακοπές τους με «αρπαχτές» του σεξ με ταρίφα 10.000 ευρώ, τις μοντέλες που τα κονομάνε ως influencers, τον Τζορτζ Κλούνεϊ, τον οποίο είδαν από κοντά μόνο 200 τυχεροί σε πριβέ event γνωστού οίκου ωρολογοποιίας, τους προσιτούς Ματ Ντέιμον και Κρις Χέμσγουορθ, που δεν είχαν κανένα πρόβλημα να μπουν σε ψητοπωλείο στα Ματογιάννια για να χτυπήσουν… γύρο, έσκασε νέα φουρνιά influences, τραγουδιστριών, αλλά και σταρ των σπορ!

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας Τζέιμς Χάρντεν

Πρώτος και καλύτερος, ο σταρ του NBA Τζέιμς Χάρντεν, με τη χαρακτηριστική γενειάδα, που έσκασε στη Μύκονο για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια. Κι αν την τελευταία φορά έκανε παρέα στο νησί (εκτός από τον Κέβιν Ντουράντ, με τον οποίο είχαν έρθει μαζί) με τον Χάρη Σιανίδη, η φετινή του παρουσία ήταν διανθισμένη με αιθέριες υπάρξεις! Ο διάσημος μπασκετμπολίστας εθεάθη σε καμπάνα του «SantAnna» στην Παράγκα και διασκέδασε με την ψυχή του, την ώρα που τα θηλυκά που τον περιτριγύριζαν λίκνιζαν τα κορμιά τους! Ο άσος των Philadelphia 76ers θα παραμείνει στη Μύκονο για λίγες ημέρες πριν φύγει για άλλον χλιδάτο προορισμό της Μεσογείου!

Παίζει… μπάλα

Κι αν ο Χάρντεν κάρφωνε με το βλέμμα του τις σεξοβόμβες, ένας άλλος διάσημος αθλητής παίζει… μπάλα στα beach bars! O λόγος για τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Εντουάρντο Καμαβινγκά, που φορώντας καπέλο και γυαλιά ηλίου διασκέδαζε με την ψυχή του στο beach bar Tropicana στην Παράγκα.

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά

Και πώς να μη διασκεδάζει ανέμελος και ξέγνοιαστος, αφού λίγο πριν έρθει για διακοπές στη Μύκονο είχε υπογράψει αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με τους Μαδριλένους, με αστρονομική ρήτρα ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ από την πλευρά της «βασίλισσας» του ποδοσφαίρου!

Η Μercedesz Henger στον Πλατύ Γιαλό

Την ίδια ώρα, μια διάσημη τηλεπερσόνα και influencer πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους λουομένους στο beach bar του ξενοδοχείου «Branco»! Η Μercedesz Henger, με καταγωγή από την Ιταλία και την Ουγγαρία, συνοδευόταν από τον σύντροφό της Nicο D’Amore, με το ζευγάρι να είναι αρκετά διαχυτικό, με τα φιλιά να δίνουν και να παίρνουν! Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο σύντροφος της 33χρονης καλλονής, με καριέρα και στον χώρο του μόντελινγκ, άρχισε να το παίζει… φωτογράφους και να στήνει την καλή του σε διάφορα σημεία του beach bar, με τους λουομένους να πίνουν δέκα δέκα τα… σφηνάκια, μπας και συνέλθουν από το θέαμα!

Η Μercedesz Henger

Η Μercedesz δεν ήταν η μοναδική celebrity που πρόσφερε πλούσιο θέαμα, μια και είχε να ανταγωνιστεί τη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Annita, που έδωσε… πόνο στην Ψαρού!

Η τραγουδίστρια Annita

Φορώντας κόκκινο μπικίνι, η ποπ σταρ της Λατινικής Αμερικής περιέφερε τα οπίσθιά της δεξιά και αριστερά, αράζοντας στις ξαπλώστρες και βουτώντας στα καταγάλανα νερά όταν κάψωνε και αναζητούσε δροσιά!

Η τραγουδίστρια Annita

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This