Ηρώ: Ο γιος της πάει στο Βόρειο Πόλο για να φωτογραφίσει πολικές αρκούδες

Η ίδια είπε ότι ανησυχεί καθώς για δέκα ημέρες δε θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του

Must Read

Λίγο πριν τον τελικό του “J2US”, όπου η Ηρώ θα συμμετέχει με τον Ιάσονα Παπαματθαίου, ο γιος της έφυγε από την Ελλάδα για τον Βόρειο Πόλο και πιο συγκεκριμένα στο νησί Svalbard  όπου πάει για να φωτογραφίσει πολικές αρκούδες μαζί με την κολλητή της μητέρας του και δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν για δέκα μέρες.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η τραγουδίστρια ανακοίνωσε το ταξίδι του γιου της στον αρκτικό κύκλο και ταυτόχρονα εξέφρασε την ανησυχία της.

«Ο γιος μου @lexouritis και η κολλητή μου Ειρηνη @epapadim73 Irene Pap στο αεροδρόμιο σήμερα το πρωί.  Φεύγουν για το Svalbard, νησί δίπλα στον Βόρειο Πόλο  που ανήκει στο βασίλειο της Νορβηγίας.  Θα πάνε να φωτογραφίσουν Πολικές Αρκούδες… Δεν χρειάζεται να σας πω ότι θα ξανάκοιμηθώ σε δέκα μέρες περίπου καθώς δεν θα υπάρχει καμία επικοινωνία μέχρι να επιστρέψουν σε κατοικημένη περιοχή… Αλλά !!!! είμαι παρά πολύ χαρούμενη που ζει αυτήν την εμπειρία», έγραψε η Ηρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This