Αυτοί που έφυγαν πρόσφατα από μια σχέση πήραν τα μπογαλάκια τους και… εξαφανίστηκαν

Οι χωρισμένοι... πάνε διακοπές

Must Read

«Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ» λέει το διαχρονικό λαϊκό άσμα που έχει πει η «Λαίδη». Κανείς, ωστόσο, δεν έχει τραγουδήσει ότι… οι χωρισμένοι δεν πάνε διακοπές!

Απεναντίας, πολλοί λένε ότι, αν χωρίσεις καλοκαίρι, οι διακοπές είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος ν’ αντιμετωπίσεις το γεγονός. Εξι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, δύο άντρες και τέσσερις γυναίκες, μας… δείχνουν τον δρόμο!

Κατερίνα Δαλάκα

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και… τ’ αδέλφια της! Η Κατερίνα Δαλάκα χώρισε (ξανά μανά!) από τον Δημήτρη Φιντιρίκο και πήρε το πλοίο για την Πάρο.

Κατερίνα Δαλάκα στην Πάρο

Εκεί απόλαυσε ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές, ανεβάζοντας στο Instagram φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον κυκλαδίτικο προορισμό. Μάλιστα, στα «κλικ» που μοιράστηκε με τους 305.000 followers της φαίνεται χαρούμενη (παρά τον χωρισμό της από τον ωραίο επιχειρηματία) και δεν χάνει ευκαιρία να ποζάρει με τα αδέλφια της, τον Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι personal trainer, και την έφηβη Σοφία, η οποία της μοιάζει καταπληκτικά.

Γιώργος Μαυρίδης

Η είδηση για τον χωρισμό του Γιώργου Μαυρίδη από την Κρίστη Καθαργιά έπειτα από τρία χρόνια σχέσης και μόλις εννέα μήνες έγγαμου βίου είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στα στέκια της εγχώριας showbiz τον περασμένο Φεβρουάριο.

Γιώργος Μαυρίδης στη Μυτιλήνη

Φυσικά η ζωή συνεχίζεται, με τον παρουσιαστή και tattoo artist να περνάει σόλο το φετινό καλοκαίρι, χωρίς φυσικά να πτοείται. Απεναντίας, συνδυάζει γυρίσματα με διακοπές, όπως πρόσφατα που ταξίδεψε στη Μυτιλήνη, περνώντας τρεις υπέροχες μέρες στα πανέμορφα μέρη της, απ’ όπου μάλιστα μοιράστηκε και φωτογραφίες με τους 516.000 followers του.

Ευγενία Σαμαρά

Οταν χωρίζεις έπειτα από 8 χρόνια, δεν πας διακοπές κοντά. Παίρνεις το αεροπλάνο και… περνάς έναν ωκεανό. Κάπως έτσι το σκέφτηκε μάλλον και η Ευγενία Σαμαρά, η οποία στο πρώτο της καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Ποιμενίδη επέλεξε διακοπές στη Νέα Υόρκη!

Ευγενία Σαμαρά στη Νέα Υόρκη

Η όμορφη ηθοποιός πήρε και μια φίλη της μαζί και δεν έχουν σταματήσει εδώ και μέρες να κάνουν… τσάρκες από την Times Square και το Central Park μέχρι το Broadway και τη γέφυρα του Brooklyn. Και φυσικά τα stories και οι αναρτήσεις στα social media πέφτουν βροχή!

Κωνσταντίνος Βασάλος

Summer break στην Πάρο για τον (single!) Κωνσταντίνο Βασάλο. Αφού παραδέχτηκε πρόσφατα ότι η πολύχρονη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη έλαβε τέλος αρκετό καιρό πριν πάρουν οι δυο τους μέρος στο «Survivor All Star», ο personal trainer την… κοπάνησε για το νησί των Κυκλάδων παρέα με τα φιλαράκια του Φίλιππο Ιωάννου (Fipster) και Χρήστο Ζώτο.

Κωνσταντίνος Βασάλος στην Πάρο

Εκεί ο «επαγγελματίας παίκτης reality», όπως αποκαλεί ο ίδιος τον εαυτό του, προσπάθησε να κάνει… κονέ μέσω Instagram με την Dua Lipa, αλλά η διεθνούς φήμης σταρ τον άφησε… στο διαβάστηκε!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Και περάσαμε όμορφα…» γράφει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δίπλα σε μια φωτογραφική ανάρτηση που έκανε από την Κύθνο.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην Κύθνο

Η «Barbie της TV», όπως την αποκαλούν, χώρισε από τον Στάθη Σχίζα και… «περνάει και μόνη της καλά, τα καταφέρνει μια χαρά, δεν τον έχει ανάγκη (ευτυχώς!), της είναι πλέον… περιττός!», όπως λέει και ένα τραγουδάκι.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην Κύθνο

Τουλάχιστον αυτό φανερώνει η ίδια μέσα από τις εικόνες που διοχέτευσε στα social media από το νησί των Κυκλάδων, όπου ταξίδεψε πρόσφατα κάνοντας μερικές ημέρες διακοπές και έφυγε με την υπόσχεση ότι θα το επισκεφθεί ξανά.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Διακοπές non stop για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την παραδοχή του τέλους στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Μπορεί οι φήμες να τη θέλουν εδώ και αρκετούς μήνες σε νέα σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, με τον οποίο πήγε μάλιστα και ταξίδι στη Χαβάη τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο η πρώην παίκτρια του «Survivor» κυκλοφορεί στα ελληνικά νησιά χωρίς ταίρι (όχι φανερό τουλάχιστον).

Ευριδίκη Βαλαβάνη στα Κουφονήσια

Από τη Νάξο, όπου ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, η Ευρυδίκη βρέθηκε προχθές στα Κουφονήσια, εμπλουτίζοντας το Instagramικό της άλμπουμ με νέες ειδυλλιακές φωτογραφίες.

Δροσίστηκε η Ζώζα, «καψώσαμε» εμείς

Φωτιά… με φωτιά για τους followers της Ζώζας Μεταξά στο Instagram. Σαν να μην τους έφτανε ο καύσωνας που βρίσκεται πια προ των πυλών και στη χώρα μας, ήρθε και η ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού από το… μπάνιο της με το λάστιχο να τους… ανάψει ακόμα περισσότερο! Η όμορφη μητέρα της Κόνι Μεταξά, η οποία είναι το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, απολαμβάνει τις διακοπές της κάπου κοντά στην Αθήνα και θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια, όταν μετά τη θάλασσα ξεπλενόταν από τα αλάτια με το λάστιχο!

Ζώζα Μεταξά

Συγκεκριμένα, η Ζώζα δημοσίευσε στον λογαριασμό της μία σειρά φωτογραφιών που τη δείχνουν να κάνει ντους στην αυλή του σπιτιού, χρησιμοποιώντας ένα λάστιχο… «Μπάνιο στη θάλασσα και ένα γρήγορο ντους με το λάστιχο μου ξυπνάει όμορφες μνήμες από τις παιδικές μου διακοπές…» σημείωσε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτηση. Φυσικά, κανένας από τους followers της δεν ασχολήθηκε με τις παιδικές της αναμνήσεις. Απεναντίας, άντρες και γυναίκες εστίασαν στο απίθανο κορμί που διατηρεί η Ζώζα Μεταξά στα 50 της χρόνια. «Η μόνη μάνα που… πατάει σε ομορφιά την κόρη!» σχολίασε κάποιος, ενώ ένας άλλος σημείωσε με χιούμορ: «Το λάστιχο είναι καλά; Ολα ΟΚ; Εχουμε νέα του;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This