«Τσάκωσαν» τον Πάνο Βλάχο και τη Νατάσα Εξηνταβελώνη στη Βουλιαγμένη

Ο φακός της «Espresso» τσάκωσε τους δυο ηθοποιούς να απολαμβάνουν το ειδύλλιό τους δίπλα στο κύμα

Must Read

Βουτιές στη Βουλιαγμένη για τους ερωτευμένους (στο φουλ!) Πάνο Βλάχο και τη Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Ο φακός της «Espresso» τσάκωσε τους δυο ηθοποιούς να απολαμβάνουν το ειδύλλιό τους δίπλα στο κύμα, στην Ακτή Βουλιαγμένης. Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του Alpha «Ο παράδεισος των κυριών» απαθανατίστηκε με το μπικίνι της να αγκαλιάζει τον αγαπημένο της, ο οποίος φορούσε επίσης το μαγιό του, λίγο προτού μπουν μαζί στη θάλασσα, κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια της εξέδρας που υπάρχει κοντά στο εστιατόριο Ακτή.

Φυσικά, η παρουσία τους μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, αφού πρόκειται για δυο εξαιρετικά αναγνωρίσιμους και δημοφιλείς καλλιτέχνες. Οσο για τη σχέση τους, μετράει πλέον σχεδόν έναν χρόνο, αφού -όπως λέγεται- άρχισε στα τέλη του προηγούμενου καλοκαιριού.

Ηταν, μάλιστα, η «Espresso» που πρώτη αποκάλυψε (και κατ’ αποκλειστικότητα) τα ωραία νέα, δημοσιεύοντας τον περασμένο Φεβρουάριο μια φωτογραφία από ένα ραντεβουδάκι των δύο ηθοποιών σε γνωστό στέκι στο Περιστέρι. Ενα ραντεβού το οποίο, όπως είχαμε πληροφορηθεί τότε, είχε λάβει χώρα λίγους μήνες νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου.

Παρά τη… διαρροή του ειδυλλίου τους, πάντως, η Νατάσα Εξηνταβελώνη και ο Πάνος Βλάχος δεν έχουν κάνει (μέχρι στιγμής) δηλώσεις για την προσωπική ζωή τους. Αλλωστε και οι δύο διατηρούν σταθερά μία στάση σιγής σε ό,τι αφορά αυτό το θέμα.

Μάλιστα, όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά σε συνέντευξή της, αρνήθηκε ευγενικά να σχολιάσει κάτι. «Δεν θα απαντήσω γιατί δεν μου αρέσει να μοιράζομαι την προσωπική μου ζωή και, ειδικά στις εποχές που ζούμε, θεωρώ ότι κάτι τέτοιο αποσπά την προσοχή από πιο ουσιώδη πράγματα» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης:

Η πορεία της Νατάσας Εξηνταβελώνη και το love story με τον Πάνο Βλάχο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This