«Έκραξαν» τη Δέσποινα Βανδή για το… φόρεμα με τα κορδόνια

«Φαρμακερά» σχόλια για την αποκαλυπτική εμφάνιση της αγαπημένης τραγουδίστριας

Must Read

Aγριο «κράξιμο» στο twitter έφαγε η Δέσποινα Βανδή λόγω του αποκαλυπτικού φορέματος με το οποίο εμφανίστηκε στο birthday party του Δημήτρη Γιαννέτου, όπου συνοδευόταν από τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη και την κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη.

Ενα φωτογραφικό στιγμιότυπο των τεσσάρων, το οποίο ανέβασε σε story του στο Instagram ο εορτάζων, έγινε viral, με τη… χολή του ηλικιακού και σεξιστικού ρατσισμού να πέφτει σε γερές δόσεις επάνω στην 53χρονη πλέον (και full in love!) τραγουδίστρια.

«Οταν φόραγε τέτοια η Μπεζαντάκου (στα 30 της βεβαίως) έλεγαν ότι είναι τραγουδιάρα της εθνικής οδού με υποχρεωτική κονσομασιόν. Τώρα που φοράει τέτοια η σιτεμένη πρώτη φίρμα αοιδός, είναι statement outfit. Για γέλια είναι οι γελοίοι και η ίδια για κλάματα…» σημείωσε μία (προφανώς) hater της Δέσποινας Βανδή, σέρνοντας πρώτη τον… χορό των αρνητικών σχολίων εναντίον της. «Και δίπλα η κόρη… για να μαθαίνει!» σχολίασε άλλος. «Μωρέ, ας κάνει ό,τι θέλει ιδιωτικά. Αυτή η αυτοπροβολή της είναι για γέλια πλέον, για γέλια… Τελικά οι γυναίκες όταν περνάτε κλιμακτήριο γιατί το παίζετε μπεμπέκες και σεξουάλες;» αναρωτήθηκε ειρωνικά ένας τρίτος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This