«Πεντάστερη» Ζόζεφιν στη Μύκονο

Must Read

Στη Μύκονο ταξίδεψε η Ζόζεφιν για να κάνει ολιγοήμερες διακοπές και να γεμίσει τις… μπαταρίες της, αλλά δεν την είδαμε να κυκλοφορεί με τον σύντροφό της Νίνο.

Απεναντίας, η εκρηκτική performer εθεάθη στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Cavo Tagoo» μαζί με τη συνάδελφό της Αναστασία Δημητρά, με την οποία συνεργάστηκαν στα φετινά Mad VMA ερμηνεύοντας το κομμάτι «Είσαι μια θεά».

Μάλιστα, το βίντεο από τη συνεργασία τους βρέθηκε στο νούμερο 1 των trends του YouTube, με την Αναστασία να δημοσιεύει μια κοινή φωτογραφία της με την Ζόζεφιν για να ευχαριστήσει τους viewers για την αγάπη τους αλλά και όλους όσοι δούλεψαν για την επίτευξη αυτής της συνεργασίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This