Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε expose τα υβριστικά μηνύματα που έλαβε: «Να καείς ρε»

Must Read

Έκκληση για βοήθεια ζήτησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μέσα του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, καθώς το Λαγονήσι, όπου διαμένει, βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω της φωτιάς που έχει ξεσπάσει απο χθες το μεσημέρι.

Ο γνωστός δημοσιογράφος δέχθηκε κύματα αγάπης, συμπαράστασης και στήριξης από τους διαδικτυακούς του φίλους, ωστόσο, υπήρχαν και ορισμένοι που του έστειλαν υβριστικά μηνύματα, μέσα από τα οποία του ευχόντουσαν να καεί.

Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, με μία νέα δημοσίευσε ευχαρίστησε όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν ενώ δημοσίευσε και τα αδιανόητα μηνύματα που έλαβε αφήνοντας τον κόσμο να κρίνει για την συμπεριφορά του αποστολέα.

«Ήταν ακραία συγκινητικό το τσουνάμι των μηνυμάτων που μου στείλατε σε περίπτωση που χρειαζόμαστε κάποια βοήθεια για το σπίτι μας στο Λαγονήσι. Άνθρωποι που δε μπορούσα να φανταστώ καν, μάς καλούσαν σπίτι τους να μας φιλοξενήσουν ή μου έλεγαν να πάνε να ρίξουνε νερό. Φοβερή ανθρωπιά, φοβερή! Και είμαι σίγουρος πως έγινε σε όλους τους συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη. Σας ευχαριστούμε πολύ μέσα από την καρδιά μας» έγραψε χαρακτηριστικά, αλλά παράλληλα έδειξε και τα υβριστικά μηνύματα που έλαβε.

Κι όμως, υπήρξε διαδικτυακός του φίλος που του ευχήθηκε να καεί! «Από την άλλη πλευρά, δυστυχώς υπάρχουν κι αυτοί οι συνάνθρωποι…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This