Χριστίνα Παππά: «Δυστυχώς όταν είσαι σε μια σχέση, κάνεις συμβιβασμούς»

Όσα αποκάλυψε για τις περιπέτειες υγείας της.

Must Read

Μπορεί οι τελευταίοι μήνες να είναι ευχάριστοι για την Χριστίνα Παππά, αφού η νύφη της Άννα Μπεζάν, έφερε στον κόσμο την εγγονή της, η οποία θα πάρει και το όνομά της, ωστόσο πέρασε και αρκετές περιπέτειες υγείας.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί η μητέρα της στο νοσοκομείο.

Αυτόν τον καιρό έχεις κάποια σχέση, κάποιον σύντροφο;

Δεν υπάρχει κανείς στη ζωή μου. Τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για μένα. Είχα κάποια προβλήματα υγείας, οπότε το μυαλό μου το είχα μόνο στην οικογένειά μου και στη δουλειά μου.

Δεν είχα καθόλου χρόνο να ασχοληθώ με την προσωπική μου ζωή. Μπορώ να σου πω βέβαια ότι περνάω υπέροχα με τους φίλους μου, οπότε δεν έχω ανάγκη αυτόν τον καιρό κάποιον σύντροφο. Εγώ έχω μάθει να δουλεύω μόνη μου, να στέκομαι στα πόδια μόνη μου, να κοιμάμαι ό,τι ώρα θέλω, να ξυπνάω ό,τι ώρα θέλω. Δυστυχώς όταν είσαι σε μια σχέση, κάνεις συμβιβασμούς. Επιπλέον δουλεύω τόσο πολύ, που δεν υπάρχει χρόνος για μια νέα σχέση.

Τι προβλήματα υγείας αντιμετώπισες;

Είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας η μητέρα μου. Έκανε δύο αποτυχημένες επεμβάσεις δυστυχώς και σε λίγο καιρό θα κάνει και τρίτη επέμβαση. Ελπίζω όλα να πάνε καλά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This