Η Αριάνα Γκράντε είχε γνωρίσει τον νέο σύντροφό της πριν χωρίσει τον πρωην: Δείτε τον

Δεν έχασε λεπτό να πάει χαμένο η τραγουδίστρια

Must Read

Η Αριάνα Γκράντε, η τραγουδίστρια με την πιο διάσημη αλογοουρά της showbiz, φαίνεται πως είναι και πάλι ερωτευμένη μετά από το χωρισμό της με τον Ντάλτον Γκόμεζ.

Η τραγουδίστρια όπως φαίνεται δεν έχασε καθόλου καιρό και πέρασε από τον έναν άντρα στον επόμενο, με τον οποίο όπως φαίνεται βγαίνει εδώ και αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με το TMZ, η Αριάνα Γκράντε είναι σε σχέση με τον Ίθαν Σλέιτερ, με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία «Wicked» και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η σχέση τους μετρά αρκετούς μήνες, κατά τη διάρκεια της παραγωγής της ταινίας.

Τον Μάρτιο είχε κυκλοφορήσει κοινή φωτογραφία της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό, όπου καθόντουσαν δίπλα δίπλα, με τον Ίθαν να έχει τυλιγμένο το χέρι του γύρω της κάτι που πυροδότησε τις φήμες για ειδύλλιο.

Ο Ίθαν Σλέιτερ ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Λίλι Τζέι από το 2018, με την οποία χώρισαν φέτος. Η Αριάνα Γκράντε και ο Ντάλτον Γκόμεζ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, τον Ιανουάριο του 2023.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This