Η Crissy Teigen έκανε κολονοσκόπηση και απογοητεύτηκε που τελείωσε γρήγορα

«Πραγματικά θα ήθελα να κρατήσει περισσότερο» δήλωσε

Must Read

To μοντέλο Crissy Teigen έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να μοιραστεί ένα ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο.

  • Από την Έλενα Φάκου

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του John Legend, αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε κολονοσκόπηση κατά τη διάρκεια της οποίας ένιωσε υπέροχα και εξέφρασε το παράπονό της λέγοντας πως κράτησε μονάχα 20 λεπτά.

«Μόλις ξύπνησα από την κολονοσκόπηση και αισθάνομαι υπέροχα. Αλλά χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά. Πραγματικά θα ήθελα να κρατήσει περισσότερο, γιατί ήταν ένας καλός υπνάκος» είπε το μοντέλο που μάλλον απόλαυσε τη χαλάρωση της μέθης που χρησιμοποιείται γι αυτή την εξέταση του παχέος εντέρου.

Αυτό που τόνισε ότι δεν της άρεσε ήταν η διαδικασία που απαιτείται πριν πάει κάποιος να κάνει τη συγκεκριμένη εξέταση δηλαδή το καθαρτικό που πίνει για να πάει στην τουαλέτα.

«Είναι πολύ έντονο. Και προφανώς πρέπει να είσαι έτοιμος να πηγαίνεις συνέχεια τουαλέτα. Αλλά μπορεί να είναι σε χάπια. Οπότε τώρα πρέπει να πάρω τα χάπια, να πιω νερό μετά από κάθε χάπι και μετά ξανά πάρα πολύ νερό» σχολίασε.

Ο λόγος για τον οποίο η Chrissy Teigen έκανε κολονοσκόπηση ήταν όπως εξήγησε: «Μου είπαν οι γιατροί ότι σύντομα θα υπάρξει αύξηση στους ανθρώπους της ηλικίας μου και νεότερους για καρκίνο στο έντερο, επειδή δεν κάνουμε εξετάσεις. Και δεν το κάνουμε γιατί δεν μας το λένε. Πιστεύετε ότι πρέπει να ελέγχονται μόνο οι γονείς σας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This