Εμφύλιος για την περιουσία της Καίτης Γκρέυ

Άγριο ενδοοικογενειακό παρασκήνιο! Δικαστικός πόλεμος επειδή ο γιος της Φίλιππος ζητάει την επιμέλειά της

Συντάκτης: Newsroom

Δικαστικός πόλεμος για την 99χρονη θρυλική ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ ξέσπασε μεταξύ συγγενών, φίλων και καλλιτεχνών λίγο προτού η ίδια κλείσει έναν αιώνα ζωής.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ποιος θα πίστευε πως η τεράστια αυτή ερμηνεύτρια λίγους μήνες προτού συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής το όνομά της θα οδηγούνταν στις δικαστικές αίθουσες, λόγω αντιμαχίας μεταξύ του πρωτότοκου γιου της Φίλιππα και της οικογένειας του εκλιπόντος γιου της Βασίλη Ηλιάδη, έχοντας συμπαραστάτες πλήθος φίλων και καλλιτεχνών, με φόντο τόσο την τεράστια καλλιτεχνική της υπόσταση και ερμηνευτική παρακαταθήκη που έχει αφήσει στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού όσο και τα περιουσιακα στοιχεία που έχει η ίδια, σύμφωνα με όσα αποκλειστικά λέει στην «Espresso» σήμερα ο δικηγόρος της υπόθεσης Οθωνας Παπαδόπουλος.

fbt

Για δεκαετίες ολόκληρες η ζωή της Καίτης Γκρέυ ήταν ένα ανοιχτό βιβλίο. Η ίδια ποτέ δεν έκρυβε τα συναισθήματά της, όσα την πλήγωναν ή όσα την ευχαριστούσαν. Ηθελε πάντα να έχει ανοιχτό διάλογο τόσο με τον λαό που τη λάτρεψε από το 1949, οπότε ξεκίνησε να τραγουδάει, όσο και με τους δημοσιογράφους, με τους οποίους είχε άριστες σχέσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η ίδια ακόμα και λίγες εβδομάδες πριν είχε δεχτεί να γίνει ένα μικρό γλέντι στο σπίτι της με καλούς φίλους, που είχε διοργανώσει ο επιστήθιος φίλος της, δημοσιογράφος και βιογράφος της Νίκος Νικόλιζας. Εκεί παρευρέθηκε η θρυλική Γιώτα Γιάννα με τη φυσαρμόνικά της, η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Γιάννη Παπαϊωάννου, Χρύσα, η ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου και κάποιοι άλλοι καλοί της φίλοι. Η ίδια, πιο ευτυχισμένη από ποτέ, απολάμβανε την αγάπη των φίλων της και να της τραγουδούν μεγάλα τραγούδια, τα οποία η ίδια είχε ερμηνεύσει στο παρελθόν.

Φωτογραφίες και κειμήλια

Εδώ και πολλά χρόνια η ίδια διαμένει σε ένα σπίτι στη Νέα Σμύρνη, το οποίο ήταν το δικό της «βασίλειο». Εχει φωτογραφίες, κειμήλια, ρούχα της εποχής που μεσουρανούσε και γενικά ό,τι είχε τη σφραγίδα της Καίτης Γκρέυ. Αν και πολλές φορές έφτασε στο σημείο να το πουλήσει, προκειμένου να μένει σε ένα μικρότερο διαμέρισμα, η καρδιά της δεν άντεχε να το αποχωριστεί.

«Θέλω να πεθάνω εδώ μέσα. Μην αφήσετε κανέναν να με βγάλει από εδώ» έλεγε μέχρι και τελευταία, όταν τα σημάδια άνοιας είχαν αρχίσει να διαφαίνονται. Ετσι ακόμα και σήμερα η ίδια βρίσκεται στο ίδιο σπίτι, περπατάει μέσα σε αυτό και ζει με τις αναμνήσεις που έχει από αυτό, παρά τα πολλά προβλήματα που έχει επιφέρει η κούραση των 99 ετών για την υπέργηρη ερμηνεύτρια.

Πριν λίγες ημέρες και ενώ όλα κυλούσαν καλά, τίποτα δεν προμήνυε το δικαστικό έγγραφο που εστάλη μέσω δικαστικού κλητήρα από τον πρωτότοκο γιο της Φίλιππο, ο οποίος ζητάει να πάρει εξολοκλήρου την επιμέλεια της μητέρας του και να τη μεταφέρει στο δικό του σπίτι, το οποίο βρίσκεται έξω από την Αθήνα, με σκοπό να την προσέχει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Με τον γιο της Φίλιππο

Αστραπιαία κινήθηκαν η νύφη της και σύζυγος του αδικοχαμένου γιου της Βασίλη Ηλιάδη, Εφη, καθώς και τα δυο της εγγόνια Αγγελική Ηλιάδη και Κώστας, μαζί με φίλους και καλλιτέχνες, που προσυπογράφουν ότι η θρυλική ερμηνεύτρια έχει δώσει ως τελευταία εντολή να πεθάνει στο σπίτι στο οποίο έχει όλες τις αναμνήσεις της. Μάλιστα, προς τιμήν της, η εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη έδωσε εντολή στη μητέρα της Εφη (νύφη της Καίτης Γκρέυ) να πληρώνει εκείνη τα πάγια έξοδα κάθε μήνα, ώστε να ακολουθήσει πιστά την τελευταία επιθυμία της γιαγιά της, να πεθάνει στο σπίτι της.

Με τον γιο της Βασίλη

Λεπτομέρειες

Ανέθεσαν στον δικηγόρο Οθωνα Παπαδόπουλο την υπόθεση, ο οποίος συγκινημένος με την θρυλική τραγουδίστρια μίλησε αποκλειστικά στην «Espresso», δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες του δικαστικού πολέμου, που μόλις ξεκίνησε. «Ο γιος της Φίλιππος, που βρίσκεται εν ζωή, έχει καταθέσει αίτημα προς το δικαστήριο για να πάρει τη δικαστική συμπαράσταση, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει η κυρία Γκρέυ. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι, είτε μπορεί να τη μετακινήσει από το σπίτι, το οποίο της ανήκει και η τελευταία της επιθυμία είναι να περάσει εκεί τα τελευταία χρόνια της ζωής της, είτε να αναθέσει τη φύλαξή της σε κάποιο οίκο ευγηρίας. Αυτό είναι ένα ενδεχόμενο το οποίο ο υπόλοιπος συγγενικός κύκλος και ο καλλιτεχνικός κόσμος θέλει οπωσδήποτε να αποτρέψει. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε κινηθεί νομικά, έχουμε ανακόψει την προσπάθεια εκδίκασης της αίτησης, έχουμε υποβάλει αίτημα ώστε να διοριστεί δικαστικός της συμπαραστάτης η νύφη της Εφη, συνεπικουρούμενη από ομάδα καλλιτεχνών αλλά και συγγενών – ανάμεσά τους είναι και η εγγονή της Αγγελική Ηλιάδη. Ολοι αυτοί θα είναι το εποπτικό συμβούλιο για τον δικαστικό συμπαραστάτη, με κύρια επιδίωξη να μείνει και να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής της στο σπίτι το οποίο αποτελεί τη μόνη της κατοικία» λέει συγκινημένος ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος θεωρεί πως η τελευταία επιθυμία του κάθε ανθρώπου πρέπει να πραγματοποιείται, ως φόρος τιμής. «Η Καίτη Γκρέυ είναι πλέον ένα κομμάτι της ελληνικής ιστορίας με τεράστια καλλιτεχνική υπόσταση. Η ίδια είχε δηλώσει κατ’ επανάληψη στους οικείους της ότι θέλει να φύγει σαν κυρία, μέσα στο σπίτι της, όπως κυρία έζησε και όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος από αυτή την υπόθεση, γιατί η Καίτη Γκρέυ ακόμα και τώρα, που έχει τα προβλήματα υγείας, μιλάει πάντα με ευγνωμοσύνη για τον ελληνικό λαό και ότι την έκαναν αυτοί το όνομα που είναι σήμερα».

Στην ερώτηση γιατί το έκανε αυτό ο γιος της κυρίας Γκρέυ, ο κ. Παπαδόπουλος είναι σαφής. «Οπως αναφέρεται, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να καλυφθούν οι οικονομικές ανάγκες της κυρίας Γκρέυ. Δηλαδή οι λογαριασμοί κοινής ωφελείας της οικίας που διαμένει. Ωστόσο η ομάδα των συγγενών και των καλλιτεχνών δηλώνουν πρόθυμοι να καλύψουν τις οικονομικές ανάγκες που υπάρχουν, έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία της κυρίας Γκρέυ». Στην ερώτηση αν τα περιουσιακά στοιχεία της κυρίας Γκρέυ αποτελούν μοχλό πίεσης για να μην πραγματοποιηθεί η τελευταία της επιθυμία, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει: «Στο πλαίσιο σκέψεων ή υπόνοιας, οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί πιθανό. Γιατί πράγματι υπάρχει το περιουσιακό στοιχείο της οικίας της, ένα διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, στο οποίο και κατοικεί. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για να επικαλεστούμε πάνω σε αυτό, αλλά στο πλαίσιο σκέψεων και υπόνοιας, πολλά μπορεί να σκεφτεί κανείς».

Εκδίκαση

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, τις προσεχείς ημέρες και πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης ενδέχεται οι δύο πλευρές να συζητήσουν το θέμα. «Κοιτάξτε, οι λόγοι που επικαλείται η πλευρά της νύφης, των εγγονιών και των καλλιτεχνών είναι σοβαροί. Πρόκειται για την εκπλήρωση της τελευταίας επιθυμίας της κ. Γκρέυ, οι οποίοι μάλιστα χωρίς κανένα απολύτως συμφέρον προσφέρονται ακόμα και να καλύψουν τα έξοδα, ώστε να περιφρουρήσουν όσα η ίδια τούς είχε ζητήσει. Δεσμεύονται, μάλιστα, για τη μη αλλαγή της περιουσιακής της κατάστασης. Η απόφαση θα βγει την ίδια μέρα, λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα, εκτελείται στο πλαίσιο της προσωρινής διαταγής. Σε περίπτωση που το δικαστήριο κρίνει ότι η επιμέλεια περάσει στα χέρια του γιου της, υπάρχουν ένδικα μέσα για τη διατύπωση των αντιρρήσεων των υπόλοιπων συγγενών και ασφαλώς θα ασκηθούν. Ωστόσο θεωρώ ότι το δικαστήριο θα κατανοήσει τη λεπτότητα και τη σοβαρότητα της κατάστασης, θα αντιληφθεί την ουσία της υπόθεσης και το κίνητρο της οικογένειας και των καλλιτεχνών της ενέργειας για την οποία γίνεται, για την προστασία της κ. Καίτης Γκρέυ και της τελευταίας της επιθυμίας. Εγώ θα το επικαλεστώ στο δικαστήριο σαν να μιλούσα για έναν δικό μου άνθρωπο: Η Καίτη Γκρέυ είναι η τελευταία μιας γενιάς καλλιτεχνών η οποία έχει αφήσει μια τρομερή ιστορία και παρακαταθήκη στο ελληνικό τραγούδι και είναι μέρος του ελληνικού πολιτισμού πλέον. Είναι ένα ιστορικό πρόσωπο. Αρα η ανάθεση φύλαξής της σε τόσο μεγάλη ηλικία πιθανόν σε γηροκομείο θα είναι μια εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση, μια άσχημη κατάληξη για τις τελευταίες ημέρες της υπέργηρης τραγουδίστριας. Στην περίπτωση όμως της κ. Γκρέυ, εκτός από την οικογένειά της, το σύνολο του καλλιτεχνικού κόσμου έχει κινητοποιηθεί και ευαισθητοποιηθεί για να εκπληρωθεί η τελευταία της επιθυμία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ευχαριστήρια επιστολή της Βάνας Μπάρμπα στον… Κυριάκο Μητσοτάκη

Περήφανη και ευγνώμων δήλωσε η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, που μίλησε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και την σοβαρή εμπλοκή που υπήρξε με τον...

Άννα Φλωρινιώτη για τον αδερφό της: «Ο μπαμπάς μας προστατεύει τον Νίκο μας και...

Η Αννούλα Φλωρινιώτη ανοίγει την καρδιά της και μιλά για τον «σιαμαίο» αδελφό της Νίκο, τον πατέρα της που λάτρεψε και τον μεγαλύτερο φόβο...

Ξέσπασε σε κλάματα για τη σύντροφό του ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δούλευε καθαρίστρια, δεν είχαμε...

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε μια από τις πιο ειλικρινείς και ανθρώπινες εξομολογήσεις, μίλησε για την οικονομική του καταστροφή, την δύσκολη περίοδο όπου ο αδερφός...

Μια κούκλα με απλό και σικ νυφικό η Δήμητρα Ματσούκα – Φωτογραφίες από τον γάμο...

Με μόλις 60 καλεσμένους, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ενώθηκαν σήμερα με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου...

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από το νέο κατακίτρινο σπίτι της

Η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχθηκε το Δεκέμβριο, τον καλύτερο μήνα του χρόνου όπως έγραψε στο καινούργιο της σπίτι, στο οποίο μετακόμισε μόλις, μαζί με το...

Ο ιερέας που είχε ντύσει κορίτσια παπαδάκια τέλεσε τον γάμο της Δήμητρας Ματσούκα με...

Ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο στον γάμο της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, είναι...

Η Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε ποια είναι η αισθητική επέμβαση που έχει κάνει και γιατί...

Η Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, στον σύζυγό της Γιάννη Μποσταντζόγλου, στις μεταφυσικές της ανησυχίες,...

Μπέσσυ Αργυράκη: «Είμαι να πηδάω από τον τέταρτο»

Η Μπέσσυ Αργυράκη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την ψυχολογική της κατάσταση, για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ακούσει,...

Ράνια Τζίμα: «Δεν μπορώ την τσιγκουνιά, είναι φρίκη, τραγωδία»

Η Ράνια Τζίμα ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία από την ΕΡΤ3. Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.Μία εφ' όλης της...

Ελισάβετ Σταμοπούλου για Αίαντα Μανθόπουλο: «Κάθε μέρα παίρνω τον καφέ μου και πηγαίνω στο...

Σήμερα έγινε το 40ημερο μνημόσυνο του Αίαντα Μανθόπουλου στο κοιμητήριο της Παιανίας και εκεί βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι για να τιμήσουν τη μνήμη του....

Nαυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Μου φαίνεται πολύ κουραστικό που έχω δεχτεί 150 ερωτήσεις για το πότε...

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε ακόμη μια φορά για τις φήμες περί χωρισμού με τον Κώστα Πηλαδάκη, αναφέρθηκε...

Παύλος: Η φωτογραφία με κάλυπτρο ματιού γέννησε απορίες για την όρασή του

Η Μαρί Σαντάλ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του συζύγου της Παύλου ο οποίος ποζάρει φορώντας ένα...

Παντρεύτηκαν σε εκκλησία στην Πλάκα Πέτρος Κόκκαλης-Δήμητρα Ματσούκα

Σήμερα το μεσημέρι, ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα...

H Τζόυς Ευείδη τρολάρει τον εαυτό της: «Είμαι σε φυλομετάβαση»

Η Τζόυς Ευείδη απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα γεγονός που δεν την στενοχωρεί ωστόσο όπως αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η τηλεόραση...

Διαζύγιο για την Κατερίνα Λάσπα και τον Νεκτάριο Νικολόπουλο μετά από 14 χρόνια γάμου

Τίτλοι τέλους για το γάμο της Κατερίνας Λάσπα και του Νεκτάριου Νικολόπουλου μετά από 14 χρόνια γάμου και δυο παιδιών, με την κρίση στο...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έξαλλη με ταμία καταστήματος η Φαίη Σκορδά: «Μου γύρισε το μάτι, δεν καταλαβαίνετε τι της έκανα»

Η ερώτηση μιας εργαζόμενης σε κοσμηματοπωλείο στην Φαίη Σκορδά, στάθηκε αρκετά για να βγάλει έξω από τα ρούχα της την γνωστή παρουσιάστρια, όπως η...

Δέσποινα Παπαδοπούλου: Μια χούφτα άνθρωποι στην κηδεία της συζύγου του δικτάτορα

Οπως έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ξεχασμένη απ' όλους σ' ένα διαμέρισμα 80 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Ερυθραία, συντροφιά με τις φωτογραφίες...

Ζαχάροβα: Αυτός είναι ο διοικητής του τάγματος Αζόφ που έδωσε εντολή για τον βομβαρδισμό ελληνικού χωριού

Ανακοίνωση για την ταυτοποίηση του διοικητή του Τάγματος Αζόφ ο οποίος σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ήταν το πρόσωπο που έδωσε εντολή για τον βομβαρδισμό...

Στα μαχαίρια γνωστό ζευγάρι επιχειρηματιών για την περιουσία έπειτα από 10 χρόνια γάμου

Επεισοδιακός -και καθόλου «βελούδινος»- είναι ο χωρισμός γνωστού ζευγαριού επιχειρηματιών που, έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση παιδιών, βρίσκεται στα «μαχαίρια»...

Σκληρή ταξιδιωτική οδηγία των Βρετανών για την Ελλάδα!

Είναι η δεύτερη μέσα σε δύο εβδομάδες - Να είναι τυχαίο το χρονικό σημείο άραγε;

Μια κούκλα με απλό και σικ νυφικό η Δήμητρα Ματσούκα – Φωτογραφίες από τον γάμο με τον Κόκκαλη

Με μόλις 60 καλεσμένους, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ενώθηκαν σήμερα με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου...

Οργή των φωτορεπόρτερ για τον Γεραπετρίτη: «Απαράδεκτη συμπεριφορά»

Την οργή και την έντονη αντίδρασή τους εκφράζουν οι φωτορεπόρτερ μέσω επιστολής διαμαρτυρίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη καταγγέλοντας απαξιωτική συμπεριφορά από τον Γιώργο Γεραπετρίτη.Όπως τονίζουν...

Κατερίνα Καινούργιου: «Φοβήθηκα, έκανα τσίσα πάνω μου και με βάλανε στο καλοριφέρ να στεγνώσω»

Σήμερα το πρωί, η Κατερίνα Καινούργιου, έκανε μια εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή της σχετικά με ένα περιστατικό που της συνέβη στο σχολείο αλλά...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ατλάντα: Γυναίκα τυλιγμένη με τη σημαία της Παλαιστίνης αυτοπυρπολήθηκε έξω από το ισραηλινό προξενείο

Αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν περαστικοί και εργαζόμενοι σε κτίριο γραφείων στο κέντρο της Ατλάντα, όπου στεγάζεται το προξενείο του Ισραήλ, καθώς μια  γυναίκα έφτασε στο σημείο τυλιγμένη...

Ο άνθρωπος που διέδωσε το πολιτικό σύμπαν της Ελλάδας στον κόσμο

Δεν έχει υπάρξει άλλο προηγούμενο, ο ίδιος άνθρωπος να έχει «φωτογραφηθεί» ως αρχηγός της 17 Νοέμβρη και παράλληλα να έχει συζητηθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μοναδική εξαίρεση είναι ο...

Cine Δέσποινα

Διαβάστε στην «Espresso»: Τι αποκαλύπτει βιβλίο για τις «στενές σχέσεις» ηθοποιών και τραγουδιστών με την Παπαδοπούλου - Επιστολές... αγάπης και φωτογραφίες των σταρ της εποχής με την «κυρα-Γιώργαινα».

Βουλγαρία: Xρυσωρυχείο απειλεί τον Έβρο

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί κάνει η πρωτοβουλία «Rodopi Guardians» από τη Βουλγαρία, με επιστολή της στην οποία αναφέρει τη δημιουργία μεγάλου χρυσωρυχείου στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, χωρίς την έγκριση...

Σας ενδιαφέρει: Πότε θα χορηγηθούν οι έκτακτες παροχές

Όλες οι λεπτομέρειες για την καταβολή των επιδομάτων που αναμένεται να δοθούν πριν από το νέο έτος

Δείτε πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Σε 11 σημεία σε όλη την επικράτεια θα βρίσκονται σήμερα οι Κινητές Μονάδες Υγείας του ΕΟΔΥ για να κάνουν rapid test σε όσους πολίτες το επιθυμούν.Για την έκδοση πιστοποιητικού...